nodesign Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Ma gandeam ca aici e cel mai bun loc unde as putea sa cer niste sfaturi. Lucrarea e realizata in 3d Studio max, si vreau sa o fac cat mai bine,atat pe partea de inginerie cat si pe partea de design. PS : nu stiu exact unde trebuia sa postez, cred ca aici e cel mai bun loc. Imi cer scuze daca am gresit. Chiar nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 fuarte tare ! misto lucrata, texturile is criminale, mai ales cromul si saua. misto pozitionata si lumina. soacra-mea : vezi ca nu i-a pus axul la roata fata ! felicitari ! daca ai nevoie de blueprinturi , sa-mi spui de tutoriale, nu cred ca mai ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 Ma gandeam ca aici e cel mai bun loc unde as putea sa cer niste sfaturi. Lucrarea e realizata in 3d Studio max, si vreau sa o fac cat mai bine,atat pe partea de inginerie cat si pe partea de design. PS : nu stiu exact unde trebuia sa postez, cred ca aici e cel mai bun loc. Imi cer scuze daca am gresit. Chiar nimic? Foarte frumoasa treaba! Mai bine deschideai topicul in "Chopper, Custom & Power Cruiser..."! Keep UP! soacra-mea : vezi ca nu i-a pus axul la roata fata ! de unde ai luat-o? Vreau si eu una d'asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mandibula Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 aste-s de cand eram tanar, 3Dmaxu nu l-am mai deschis de 3-4 ani Foarte frumoasa treaba! Mai bine deschideai topicul in "Chopper, Custom & Power Cruiser..."! Keep UP! de unde ai luat-o? Vreau si eu una d'asta... ce ? soacra ? ti-o dau pe-a-mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nodesign Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 Nu e terminata, de asta cer sfaturi. O sa o termin cat mai repede posibil, si sa o pun intr-o scena. Mai lipsesc multe pe langa ax : lant de transmisie, cabluri, comenzi ghidon, pedale.. etc:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 (editat) Si aripa fata parca e pusa invers. Sau e deliberat? PS: sectiunea Generatia urmatoare e pentru copiii motociclistilor. Poate s-o indura vreun admin sa mute topicul la chopp. Editat August 15, 2008 de sorinavram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nodesign Postat August 15, 2008 Autor Share Postat August 15, 2008 asa am vrut eu sa pun aripa:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KPax Honda Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Ma gandeam ca aici e cel mai bun loc unde as putea sa cer niste sfaturi. Lucrarea e realizata in 3d Studio max, si vreau sa o fac cat mai bine,atat pe partea de inginerie cat si pe partea de design. PS : nu stiu exact unde trebuia sa postez, cred ca aici e cel mai bun loc. Imi cer scuze daca am gresit. Chiar nimic? Salut Nu ma bag la sfaturi si poate sunt offtopic, insa sunt curios de ce ai l-ai lucrat in 3DStudio. Nu e prea greoaie modelarea? Sau componentele le modelezi in altceva si in 3DStudio faci numai rendering ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 super tare, si eu am proiect de licenta o motocicleta boxer si va trebui sa o fac cu Max sau Solidworks, dar nu stiu daca reusesc ca sunt pe langa programele astea.........si vara se apropie serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Februarie 28, 2009 Share Postat Februarie 28, 2009 si incearca o alta furca, evenrtual un springer. Keep up the good work. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KPax Honda Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 super tare, si eu am proiect de licenta o motocicleta boxer si va trebui sa o fac cu Max sau Solidworks, dar nu stiu daca reusesc ca sunt pe langa programele astea.........si vara se apropie serios Daca ai ceva schite facute pentru motoreta putem discuta de partea de modelare 3D. Mesaj completat Ma gandeam ca aici e cel mai bun loc unde as putea sa cer niste sfaturi. Lucrarea e realizata in 3d Studio max, si vreau sa o fac cat mai bine,atat pe partea de inginerie cat si pe partea de design. PS : nu stiu exact unde trebuia sa postez, cred ca aici e cel mai bun loc. Imi cer scuze daca am gresit. Chiar nimic? man, n-ai mai progresat nici un pic? sau ai trecut deja la realizarea ei si o sa pui poze ? Nu stiu daca poti sa scoti niste schite sau desene de executie din 3DStudioMax, dar stiu ca SolidWorks poate sa-ti dea asa ceva (in ideea ca vrei s-o si faci din fier). Iar la partea de inginerie, nu stiu exact ce anume sfaturi vrei. Mergand pe ideea ca vrei s-o realizezi si sa te dai cu ea prin lume, as zice ca ar trebui sa incepi cu desenarea/pozitionarea elementelor functionale ale motocicletei: motor cu puncte de prindere, transmisia. Cu astea facute, poti sa vezi cum vine cadrul, dupa aia te intinzi la furca, samd. Eu asa as face Mesaj completat nu stiu daca asta e locul cel mai potrivit pentru link-ul asta. Pe mine m-a incantat munca rusului. http://izismile.com/2010/04/27/great_chopp...rom_russia.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate