alin_zbr Postat Iunie 21, 2016 Share Postat Iunie 21, 2016 Salut. Caut un coleg motociclist cu Kawasaki Vulcan 800 pentru a incerca CDI-ul de la a mea la el. Nu am scanteie pe cilindrul 2 si dupa ce am epuizat toate variantele, tind sa cred ca CDI-ul e de vina. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guzmanelu Postat Noiembrie 24, 2016 Share Postat Noiembrie 24, 2016 Imi puteti recomanda o persoana / un atelier care lucreaza cu piele? (gentile originale de pe motor sunt din piele 100% dar sa dori sa le reconditionez). Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sicran1 Postat Mai 24, 2021 Share Postat Mai 24, 2021 Salut, recomanda careva un atelier mecanic in targu mures? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tarfin Postat Aprilie 17, 2022 Share Postat Aprilie 17, 2022 Salut, am o suzuki GN250 si vreu sa-i montez parbriz.La cine ma pot adresa pentru achizitie si montaj ? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate