Fulguletz Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=NM5_rleLRT8&NR=1 uite unul care si-a ales sa ia costumul la momentul potrivit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
abyss Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Nu se umbla cu motorul fara un minim de echipament in special incaltamintea si mai ales in oras unde trebuie sa pui des piciorul jos la semafor, mai e cate o pata de ulei sau trece masina care uda strazile, linia de tramvai unde se iau trante misto. Inconstienti. Mai ales ca se gasesc incaltari ieftine pe la louis, numai bune de vara. Vad si eu din ce in ce mai multi calare in papuci si sandale, aproape zilnic trece cate unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 (editat) Slapii + bermude + tricou cu gaurele + ochelari de soare ofera protectie relativa! ofera protectie deplina numai daca purtati si LANT GROS DE AUR LA GAT! Altfel va riscati mult. Repet: lantul de aur este esential si ofera siguranta de siguranta! Casca + bocoanci + protectii + ETC sunt pentru prapaditi. PS.: sunt cel mai mare prapadit. ma du-te ma in p.la mea d'aci. eu timp de 3 luni am umblat in fiecare zi in slapi, tricou si pant scurti si n-am mai patit nimic. si chiar de voi pati voi avea grija sa nu apar p'acio sa si dea toti mancatorii cu parerea. baft aveai lant de aur, este? Editat August 31, 2008 de _Dexter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saint Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) FLASH NEWS !!!! A aparut crema minune. Are in compozitie Kevlar, Carbon, Cordura etc. E cea mai tare. Te dai cu ea pe tot corpul si este ca si cum ai avea echipament. Ca sa o poti aplica pe corp si sa aiba efectul dorit trebuie sa o amesteci cu ca_at. Nu mai este nevoie sa porti nici papuci, nici pantaloni, sa nu mai zic de chiloti. Poti sa mergi in cu_u gol. Cine da banii pe casti, geci, manusi , ghete, pantaloni si tot felul de protectii inutile e un mare papagal. Editat Septembrie 1, 2008 de saint Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate