topi Postat August 18, 2005 Share Postat August 18, 2005 Manuale Mai stie cineva si alte siteuri cu documentatie ? Preferabil in engleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiachi Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Vreau shi eu de IJ 56..... mihaiachi@masini.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 de mult cautam asa ceva multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eagle Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Vreau si eu un manual de CZ 250 Sport! vladlutic@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankenstein Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 caut de mult unul pt minsk. romana sau engleza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubord Postat August 26, 2005 Share Postat August 26, 2005 Vreau si eu un manual de CZ 250 Sport!vladlutic@yahoo.com 230059[/snapback] incerrca aici http://www.projectjawa.com/resources.php Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
topi Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Am mai gasit o traducere a manualului de PLANETA si catalogul cu piese. Planeta_5.pdf IZH_Planeta_spare_parts_catalog.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 (editat) cateva manuale pentru comuniste gasiti aici: tula muravey : Muravej_Repair_Manual.zip voshod : Voshod_Owners_Manual_rus.zip dnepr mt11 si 16: Dnepr_11(16)_Parts_Catalogue.zip izh planeta 5 : Izh-P5_Operation_Manual_(English).zip spor la download alte manuale pentru Jawa si dnepr download de la nenea Wizzie: tanga-moteurs Editat Septembrie 1, 2006 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 MZ ES & Minsk MZ_Es.pdf Minsk_20Repair_20Manual_20by_20Digby_20Greenhalgh.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Septembrie 8, 2006 Share Postat Septembrie 8, 2006 http://www.dansmc.com/shopmanual2.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 Pt.cei cu Nipru,exista pe aici pe forum manualul de Nipru i romaneste,editat de Ticolino,sa-i dea Dumnezeu sanatate.Nu mai stiu pe unde e,dar se poate gasi usor cu Find member topic. Inca o data multumiri autorului!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubaq Postat Septembrie 9, 2006 Share Postat Septembrie 9, 2006 minune, cateva zile am cautat pe intrnet manual pt dnepr, tocmai am facut download la manualul scris de ticolono, ii multumesc mult pe acceasta cale, mi-a adus multa liniste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil Postat Octombrie 1, 2006 Share Postat Octombrie 1, 2006 caut si eu un manual pentru ij jupiter 4 va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat Octombrie 3, 2006 Share Postat Octombrie 3, 2006 (editat) pentru posesorii de nepre apropos de 'franco-afonie'.asta e manual de reparatii nu de intretinere,cine se ofera voluntar la traducere? cer scuze.nu merge!l-am scos... Editat Octombrie 3, 2006 de lucyfire_legion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 caut si eu un manual pentru ij jupiter 4 va rog eu in vreo 5 ani de ij n-am gasit manual de jupiter 4 dar am de 3! oricum sunt la fel! de ce ai nevoie mai exact? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil Postat Octombrie 4, 2006 Share Postat Octombrie 4, 2006 eu in vreo 5 ani de ij n-am gasit manual de jupiter 4 dar am de 3! oricum sunt la fel! de ce ai nevoie mai exact? ma intereseaza cam tot mai ales motorul dar mai detaliat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate