thvlad Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Salut tuturor ! Cine ma poate ajuta, caut si eu colivia mare cu ace de la roata grupului conic de NIPRU. Sau doar inelul coliviei, fara ace. Multumesc ! Asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Salut. Vlade, pune o poza cu ce ai nevoie si mai mult ca sigur gasesc pe la mine. Dar te rog misca-te repede ca este cineva de la Bucuresti la mare si ti-o trimit cu el. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 Salut. Vlade, pune o poza cu ce ai nevoie si mai mult ca sigur gasesc pe la mine. Dar te rog misca-te repede ca este cineva de la Bucuresti la mare si ti-o trimit cu el. Numai bine. Salut D-l. Victor ! Multumesc mult pentru mesaj. Incerc sa fac poza dupa-amiaza cand ajung acasa, acum sunt la servici. Este vorba despre coroana mare cu ace de la pinionul mare al grupului conic ( bucsa sau inelul de otel presat in carcasa grupului ). Prin mijlocul ei trece axul rotii din spate. Am desfacut grupul conic fiindca avea un zgomot ciudat inca de la drumul facut impreuna. In concluzie, am inlocuit pinioanele de la grup cu altele noi, de fuga, ale mele erau pentru atas si erau uzate rau. Cele noi le aveam luate de la Dani impreuna cu setul de semeringuri. Am constatat insa ca am joc mare si la crucea cardanica, am vorbit cu Dani si imi trimite si cruce saptamana asta. Nu gasesc insa aceasta bucse cu ace de pe pinionul mare al grupului conic, este si ea uzata, mai precis i s-a dus stratul de cementare si are uzura inegala. E pacat sa inchid grupul asa, in rest l-am facut OK. Mi-am inlocuit si aprinderea, am pus una electronica, luata de Cristi de la Dani cand v-ati intalnit cu el. Este OK. Am ramas dator la D-voastra. cu aprinderea clasica pe care mi-ati dat-o. Am inteles de la Cristi ca este posibil sa veniti in acest weekend la Breaza. Daca este asa, ne vedem acolo, vreau sa vin si eu. Oricum, tinem legatura. Multumesc, numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 19, 2008 Share Postat August 19, 2008 Salut D-l. Victor ! .........................Multumesc, numai bine ! Vlad, iata poze de la grupul meu, poate te ajuta sa explici mai usor... poti desena pe ele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat August 19, 2008 Autor Share Postat August 19, 2008 Multumesc Cristi ! Incerc acum sa pun pozele facute de mine, sper sa reusesc. Daca se va vedea poza, este vorba despre bucsa ( inelul ) din partea dreapta, pe care l-am depresat din carcasa grupului din partea stanga a pozei. Acele inelului sunt OK, insa inelul se pare ca si-a pierdut stratul de cementare, are niste pori pe suprafata de lucru si este ovalizat. Ce parere aveti ? Numai bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Salut. Am gasit camasa, este OK. Acele de la rulment sint de 3mm, sa nu-mi spui ca ai la tine acele de 2,5mm ca trag niste injuraturi marinaresti de numa numa. Vedem cum facem sa intri in posesie. La Breaza nu stiu daca vin, dar la Paulesti sigur si mai sigur la 7 scari-Timisul de Sus. Asfalt uscat numai sub roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 teoretic ar trebui sa se gaseasca tot lagarul in Ukraina. E pacat sa pui o camasa veche sau acele vechi. Daca nu gaseste Dani macar setul de ace, gasesti la magazinele de rulmenti si semeringuri (de exemplu Baza de aprovizionare a industriei sau www.rulmenti.ro). Daca apelezi la Dani vezi ca exista setul pt MT11, dar la MT16 cu grup cu diferential planetar exista 2 astfel de lagare cu ace, vezi sa nu le incurcati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate