Sari la conținut

ACCIDENT PE LANGA BRASOV

sckhreech
 Share

Postări Recomandate

Mi se pare ca e vorba despre acelasi lucru un alt topik alaturat. Dar nu sunt sigur.

Oricum, suna nashpa sa aflu ca s-a intamplat asa ceva in orasul in care am cei mai multi prieten. Sper sa nu fie nici unul dintre ei, dar in primul rand sper sa iasa ok pentru cei implicati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut si eu imagini acum , pe PRO TV. Soferul aro " A intrat in mine, avea viteza f. mare". Politist: "Soferul aro a efectuat manevra de viraj la stanga... (etc)" :Hmmmm!

Motorul parea totusi destul de intreg...

Link spre comentariu

Am vazut la stiri la Pro tv. Accidentul a avut loc pe DN 1 langa Sibiu. Motorul avea nr de Sb. Se pare ca aro a virat stanga fara sa se asigure. Motociclistul e lovit grav la cap si la picior. Motociclistul a fost transportat cu elicopterul la spital. Se pare ca si pasagera e serios ranita. Ca intodeauna soferul vinovat se scuza spunand ca motociclistul avea viteza mare. Sper ca se vor insanatosi repede. Multa sanatate pt amandoi.

Link spre comentariu

nu e pe langa brasov,e chiar langa sibiu ,in saliste!dar e totul ok in mare parte. Pasagera acum se intoarce din mures unde a fost transportata cu elicopterul,are umarul dislocat,iar motociclistul nu are mai nimic,il doare un pic un picior!! :rusinica:

Link spre comentariu