cmatei Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 (editat) Weekend-ul asta am fost prin Cheile Dobrogei si la Corbu, la mare. Desi ne-a plouat ingrozitor sambata, eu unul m-am distrat la maxim. Soarele l-am prins abia dupa ce am trecut Dunarea pe la Giurgeni. Editat August 22, 2005 de cmatei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 DN22A pana la Ciucurova, pe urma DN22D si stanga spre Babadag, pe un drum fost asfaltat, prin padure, fain. Cetatea medievala de la Enisala e in varful unui deal, trebuie sa urci un drum pietruit. Am urcat de pe platou pana la intrarea efectiva in cetate, nu fara ceva emotii la coborare Din cetate a ramas doar zidul de incinta, dar peisajul din varful dealului merita efortul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 Am continuat spre Jurilovca, Ceamurlia, pana la intersectia cu E87. Cele 2 DR-uri s-au distrat Continuat pe E87, pana in Mihai Viteazu, de unde am luat-o spre Sinoie, Istria, Nuntasi. Cogealac. Destinatia: Cheile Dobrogei. Din pacate, aici i-am pierdut pe Sorin si Nucu. Poze la sectiunea asta lipsesc, ne-a prins din nou ploaia pe drumul dintre Cogealac si Gradina. Drumul e pietruit, noi l-am gasit plin de balti si suvoaie revarsandu-se de pe camp. Ar fi fost buna o camera de filmat subacvatica, luam toate baltile din plin, a fost ca in filme. Pe un pod, am intrat intr-o balta cam pana la genunchi si mi-a venit apa pana in casca Adrian, cu o Yamaha Diversion, a trecut fara probleme. Eu cu BIG-ul si celalalt Adrian, cu DR 650, eram ca acasa. In Chei am avut parcare gratuita intr-o pestera. Liliecii nu ne-au cerut taxa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 Duminica dimineata... cafele, boarfe la uscat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 ... alte activitati extracuriculare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 (editat) ... am impachetat si am plecat sa facem si noi o baie in mare... Editat August 22, 2005 de cmatei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 ... si sa ne dam pe plaja, bineinteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 Au facut si ele o baie... i-ati vazut pe aia la Dakar ? Mici copii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 frumos.. viata adevarata... iti vine sa te duci la mare, te duci .. la munte doar vara pacat ca nu e vara 6 luni ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 Ne-am intors prin Adamclisi - Ostrov - bac spre Calarasi. Pentru cei interesati, drumul e ok (si foarte frumos) pana in Baneasa, de unde mai sunt pana la bac vreo 30km de drum ba cu piatra cubica, ba asfalt prost, ba dale de beton. Pentru cei ce vor sa evite autostrada, e foarte bun drumul Calarasi - Oltenita - Bucuresti (a fost refacut anul trecut si e ca in palma). Cam asta a fost, mai puneti si voi poze... Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 frumoasa tura si variata erati singurei pe plaja aia? pacat k Gilera mea nu se poate tine dupa DRurile voastre decit pe enduro, k pe sosea... dar ma fac eu mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoril Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 am fost si eu pe Calarasi - bac - dealurile Dobrogei - Mangalia sint nishte dealuri superbe, mai ale daca esti calare: urci cobori, stinga dreapta, o minunatie DAR: - sa nu mergeti singuri pe acolo k nu intilniti nici tipenie de om, nici macar animale domestice eu nu am intilnit, in cazut unei defectiuni sau ceva... - satele intilnite erau pustii, zburau prin ele scaietzi d'aia mari k in filmele western - nu exista semne indicatoare sau rutiere, soseaua coboara brusc in dreapta k sa urce apoi brusc pe stinga - pe harta am vazut un drum ce ma ducea direct in Mangalia printr-o intersectie in +, dar la fatza locului am gasit o intersectie in Y, nococ k era un cioban cu 2 oi si 1 magar care m-a indrumat pe un drum catre Mangalia (de carutza, prin cimp, cca 12 km) dar peisajul a fost superb, asa k a meritat drum bun calare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 deci fain de tot, m-a plouat de cand am pus casca in cap, la Agip la ora 7 dimineata, pana la Urziceni, si pe alocuri pana la Slobozia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 dupa care a inceput sa fie frumos pana la Harsova, si pe drumul spre Tulcea, care e super pentru ne-enduristi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 si a iesit si soarele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 dat fiind faptul ca am gasit soare si peisaj frumos.... ne-am dat seama ca am fost furati de peisaj... si-am gresit drumul... si am vazut maimutze: si soparle: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 in sfarsit am ajuns is la enisala.... de unde se vedea lacul razim... cetatea... si roata din spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 si am continuat plimbarea pe fabuloasele drumuri romanesti: pe langa jurilovca: Si am ajuns la corbu unde sportivii grupului s-au bagat si in apa, ca era calda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 dupa ce m-am despartit de enduristi (ca nu mai puteam suferi pietrisul in loc de asfalt), mai ales ca am motor de strada si eram si cu pasager... am purces la dormit in mangalia. De acolo spre bucuresti: Dupa negru voda: in baneasa, la drumul de piatra cubica: uite si dunarea: si trecerea cu bacul: Una peste alta a fost fain, o sa mai merg pe acilea, desi motoreta nu-i facuta pentru drumuri cu dale de beton.... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 belea tura.. acelashi drum l-am facut si noi in weekend.. vama - adamclisi - ostrov - lehliu - buc ... belea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 si am vazut maimutze: si soparle: 229478[/snapback] Adevarat animal x. Super excursia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 bede si placebo: pai ma uratilor, data viitoare sa veniti si voi. placebo, erau la manastiri pe drum de nu s-a vazut atat... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Super,pacat ca n-am cu cine si cu ce sa plec si eu la drum lung.Cu Ij-ul n-am tupeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 faina tura cam prost drumul pe alocuri poze: dimineata, la plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 a doua pauza pentru uscat pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate