MVA Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 crazy mouse. si eu am tot xt X. si la anu as vrea sa fac un mic tur al romaniei insa tata nu ma lasa la ture lungi decat dupa 10 000 km si permisu probabil in oct sa vad cand ma programeaza aia. tu cam dupa cat timp te-ai acomodat cu motoru si te simteai in stare sa mergi la drumuri lungi perfect safe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 crazy mouse. si eu am tot xt X. si la anu as vrea sa fac un mic tur al romaniei insa tata nu ma lasa la ture lungi decat dupa 10 000 km si permisu probabil in oct sa vad cand ma programeaza aia. tu cam dupa cat timp te-ai acomodat cu motoru si te simteai in stare sa mergi la drumuri lungi perfect safe? xt-ul asta de 125 iarta multe greseli(stiu ce vb aici) dupa 3000 de km o sa fie super ok acuma depinde si de tine eu am 7500 pe bord plimbat munte mare (ma oftic ca nu am ajuns in maramures inca ) te duce oriunde mobra asta nu prea repede cei drept dar eu sunt super multumit de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate