bobitocul Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 daca merge cineva pe doua roti anuntati-ma si pe mine,si daca vine cineva cu comuniste mergem chiar impreuna,se pare ca ij-ul meu dupa Transalpina si Transfagarasan alaturi de "Chinezesti" nu mai vrea sa depaseasca vantul cu mai mult de 90Km/h Chiar ce idee ar fii sa facem un festival numit "Salvati ij-ul lu LOLO"si sa facem si bani din asta,daca tot ii la moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat August 22, 2005 Share Postat August 22, 2005 Eu as merge, dar nu cred ca se tine chinezaria dupa IJ. Ne dai fum la toti, asta e adevarul P.S.: la propriu, tu si cu roscovanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ddcristi Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Lolo, parca itzi luaseshti alta jucarie... ce-ai mai facut cu ea? inca ai ramas la IJ?? cand te vedem pe noua akizitzie? DDC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobitocul Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 asa de bine am facut rodajul la honduta mea incat am reusit sa topesc un pic din pistonul din stanga si deocamdata nu am malai pt reparatie si singura solutie este Ij-ul,dar tot mai bine decat nimic,si in plus Ij-ul este si inmatriculat,macar atat daca alceva nu poate,dar putem vorbii joi la Roma,o sa ajung pe la sase sau sapte ocolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobitocul Postat August 23, 2005 Autor Share Postat August 23, 2005 ce crezi co sa-ti scrie acum Roscovanu:"Bine ca esti tu destept si ca GS-ul tau nu scoate fum" Spune-i Roscovane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 E urate treaba asta cu fumul,am tras ieri tare de gaz si cand ma uit in oglinzi un nor de fum,am trecut si pe langa o terasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brainwash Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Eu m-as duce numai pentru chestia aia cu fanul: o sa fie cateva tone de fan cosit si o platforma de 6 metri inaltime...de unde te arunci peste claie, ca in zilele la bunici Dar lasa Lolo, macar unul dintre noi sa invete pt examenele de saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmatei Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Eu plec din Bucuresti vineri, pe la 7 dimineata. Traseul: Buc - Pitesti - C. Arges - Transfagarasan - Sibiu - ... Vit. croaziera ~100km/h. Sunt cam 420km, in loc de 390 pe valea oltului, deci merita ocolul... Amatori ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 bai stati nu va inghesuiti asa!!!. e posibil ca eu sa plec mai tarziu, aceeasi ruta cu matei... Sorinake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate