cristi cbr Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 in sfarsit.......am gasit becuri cat mucul de tigara sa aiba peste 10w . primul care l-am luat avea 20w si 12 v si clipea ca dracu: adik repede. becurile originale au 12 v si 21w. a 2-a oara i-am luat de 12 v si 35 w si tot asa micute. clipesc perfect: nici repede si nici incet. exact cum trebuie....curios totusi dar in fine....intrebarea mea? imi poate afecta cu ceva releul de semnalizare daca pe fata are bec de 21 w si spatele 35 w? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) in sfarsit.......am gasit becuri cat mucul de tigara sa aiba peste 10w . primul care l-am luat avea 20w si 12 v si clipea ca dracu: adik repede. becurile originale au 12 v si 21w. a 2-a oara i-am luat de 12 v si 35 w si tot asa micute. clipesc perfect: nici repede si nici incet. exact cum trebuie....curios totusi dar in fine....intrebarea mea? imi poate afecta cu ceva releul de semnalizare daca pe fata are bec de 21 w si spatele 35 w? ms Nu ar trebui sa afecteze pentru ca W se aduca practic si, din cate stiu eu cu cat e mai mare tatalul de W cu atat clipesc mai incet si daca ai W pertotal mai putini clipeste mai repede ... Editat August 21, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata Dan Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 Nu ar trebui sa afecteze pentru ca W se aduca practic si, din cate stiu eu cu cat e mai mare tatalul de W cu atat clipesc mai incet si daca ai W pertotal mai putini clipeste mai repede ... Frecventa de clip[ire ii data de releul de semnalizare, ii acolo un condensator care se incarca si se descarca, in functie de capacitatea lui, se incarca/descarca mai repede; condensatorul ala lucra cu o rezistenta, in cazul de fata becul nostru, deci intensitatea curentului ii data de rezistenta becului, intensitatea luminoasa de curentxtensiune (putere). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 Frecventa de clip[ire ii data de releul de semnalizare, ii acolo un condensator care se incarca si se descarca, in functie de capacitatea lui, se incarca/descarca mai repede; condensatorul ala lucra cu o rezistenta, in cazul de fata becul nostru, deci intensitatea curentului ii data de rezistenta becului, intensitatea luminoasa de curentxtensiune (putere). frateeeeee....afecteaza releul sau nu ca nu ma intereseaza teoria....ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat August 22, 2008 Share Postat August 22, 2008 (editat) frateeeeee....afecteaza releul sau nu ca nu ma intereseaza teoria....ms Nu,nu afecteaza cu nimic Editat August 22, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi cbr Postat August 22, 2008 Autor Share Postat August 22, 2008 Nu,nu afecteaza cu nimic ok 10x. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate