Eddy Metal Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 (editat) Salutare, natiune! Abia acum am ajuns si eu pe acasa, ca de obicei eu postez pozele printre ultimii, cu toate ca sincer sper sa mai posteze inca multi dupa mine ca a fost distractie pe cinste si au fost destui fotografi prin zona. Stefan, te rog mult sa transmiti salutari si multumiri tatalui, surorii tale si lui Terry cu service-ul de la Cornu pentru ajutorul acordat cand am ramas cu motorul in pana de curent. Zece bucati si de la mine, numai bine!!! P.S: Poze de la cel mai sexy concurs, chiar nu mai are nimeni? Nu de alta, dar l-am ratat... si doamne ce bestial a fost... Editat Septembrie 14, 2008 de Eddy Metal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zore_1984 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 hai sa pun si eu ceva poze, sa nu fi ultimul. primul meu festival la Breaza, a fost super, sper sa ne vedem si in 2009. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate