route`66 Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Clasica neacordare de prioritate la iesirea de pe drum secundar. eu nu am nimic... motoreta julita pe stanga si un capac de la motor polizat.. cam atat... Multumesc celor care au oprit si m-au ajutat si nu am apucat sa va strang mana . baieti va astept pe toti la o bere, 2, 3, 4, 5, cate puteti duce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YuriRO Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 Clasica neacordare de prioritate la iesirea de pe drum secundar.eu nu am nimic... motoreta julita pe stanga si un capac de la motor polizat.. cam atat... Multumesc celor care au oprit si m-au ajutat si nu am apucat sa va strang mana . baieti va astept pe toti la o bere, 2, 3, 4, 5, cate puteti duce. Bine ca nu ai patit nimic! Ca la Maxx asa se intampla aproape in fiecare zi. Taxiuri parcate peste tot, vizibilitate canci si soferi neatenti / "jmecheri" sau poate prea obositi de la atata petrecareala. E o jungla acolo, mai rau decat in alte parti din Bucuresti. Recuperare usoara motocicletei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahonen Postat August 23, 2008 Share Postat August 23, 2008 cu vro doo ore mai devreme era s-o pateasca rau fuzzy acolo. las sa povesteasca el cum si ce. Bine c-ai scapat man. ochii-n 4 dupa romani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maddok Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 mi s-a intamplat si mie tot acolo la max .... eu lucrez in zona si merg acolo noaptea sa imi iau shaorma de la coltz de acolo ... si intr-o noapte cand vin imi iese unu cu taxiul in fatza si imi taie calea .... si de parca nu imi era de ajuns cand plec de acolo inapoi la munca imi ridica prostu ala de la intrare lantzu in fatza .... :| .... nu a fost prea frumos sa il iau sub roata .... anywayz .... sa speram ca mobra se face la loc repede .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
route`66 Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 ete si cat o iesit omu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Eh, bine ca ai scapat ieftin, si din punct de vedere al ranilor cat si al daunelor motorului. Mare atentie la taximetristi in special, ei se baga peste tot, crezand ca lumea o as le faca loc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 (editat) Nu era s-o patesc eu, era s-o pateasca soferu daca nu fugea Cat despre tine, bine ca esti tu ok... in rest se rezolva Editat August 24, 2008 de fuzzy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 iar esti bah violent? Ce ti-a facut sarmanu` sofer de tzi s-a casunat asa pe el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate