Sari la conținut

YuriRO

INACTIV
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti / Piatra-Neamt
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Not yet...soon, my friends, soon!
  • Numar Moto
    Numar...47 la pantof.

YuriRO's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. YuriRO

    Accident P-ta Muncii

    Salut, actadi! Imi pare rau sa aud ce ai patit...bine, totusi, ca n-a fost mai rau. Vina nu-i a ta, fierul se indreapta... Off...Cu motorul ala din Neamt ce s-a intamplat? Nu ti-a placut...de l-ai schimbat in mai putin de un an. (Eu sunt cel care a luat Opelul de la tine)
  2. Motoarele, astea mai noi, de politie sunt BMW R 1200 RT. adica... 1170cc, 110 cp si 495 kg (greutatea maxima autorizata). banuiesc cu toata aparatura pe ea si cu plinul facut ajunge pe la ~300 kg. Mie mi se par mari, tie nu? Valabil si pentrut tipul cu linguritele... A fost un stand al politiei rutiere la SMAEB, anul acesta. Puteai sa le admiri indeaproape, dar se pare ca nu-ti prea plac "linguritele".
  3. Mi se pare ca la ultima schimbare de regulament, din vara anului 2007, a fost scos termenul de "triplare" din legislatie. Acele 1-2-3-4 etc masini se pot considera coloana, si in unele situatii e interzis sa le depasesti. Cat tine de accident, imi pare rau ce i s-a intamplat motociclistului, precum si biciclistului. mi se pare destul de putin probabil ca un motociclist sa inceapa o depasire atat timp cat o masina executa deja aceasta manevra. Faptul ca a fost impins in biciclist mi se pare mai plauzibil. Sper sa treaca bine peste aceasta incercare.
  4. YuriRO

    Accident Maxx

    Bine ca nu ai patit nimic! Ca la Maxx asa se intampla aproape in fiecare zi. Taxiuri parcate peste tot, vizibilitate canci si soferi neatenti / "jmecheri" sau poate prea obositi de la atata petrecareala. E o jungla acolo, mai rau decat in alte parti din Bucuresti. Recuperare usoara motocicletei!
  5. Si, totusi, sunt tare curios daca a fost gasit cel care a aruncat... @carpanosul te asteptam cu vesti!
  6. YuriRO

    Accident In Arad

    mult mai bun reportajul decat cel cu "motociclistii" de pe realitatea. in rest...poate vor raspunde pt faptele lor, desi mai degraba familiile vor suporta consecintele.
  7. Una e sa fii revoltat din cauza nepurtarii castii de protectie si alta e sa doresti raul cuiva din acelasi motiv. Tine de partea de om din tine, nu de motociclist/a, sa nu doresti raul cuiva. Nu ma intereseaza cate posturi ai, nu asta era ideea. M-a deranjat ca ai scris doar ca sa nu stai in banca ta. Mai ales postul in care ai dovedit clar ca nu te duce deloc, dar deloc, capul: "nu inteleg cum poate un ciob sa faca atata paguba (sa taie blugii si sa faca rana in piele) ". as sta sa-ti calculez acum cu ce viteza se deplasa sticla aia de bere inainte sa loveasca motociclistul, dar mi-e tare lene. iti spun doar ca g=9,81 m/s2 (g fiind acceleratia gravitationala; presupunem ca sticla a cazut doar si nu a fost aruncata). Daca stii inaltimea de la care a cazut, sau timpul in care a cazut, poti afla viteza. Ia hartiutza si calculeaza, esti mare. Acum vis-a-vis de accidente. fiind incepator imi trebuie o concluzie la fiecare topic. nu cred ca am experienta necesara sa trag singur concluziile. daca as fi avut-o nu as mai fi fost pe acest forum. Si e destul de fustrant sa vezi zeci de pagini cu posturi gen "fannyflint". Experienta forumistica?? eu zic sa mai iesi pe-afara.... In legatura cu inteligenta mea...e bine cat a dat D-zeu. dar te invit oricand la o dezbatere pe orice tema. Sa vad ce faci cand nu mai ai tastatura in fata. Numai bine!
  8. fannyflint...inteleg de ce ai peste 1600 de posturi...in ritmul asta bati 2000 pana la sfarsitul anului. dar, nah ca am mai facut si eu unul...poate ajung la 10 mai devreme. Vreau sa imi ramana timp sa mai citesc si ce scrie lumea pe-aici, poate mai invat ceva. Desi oameni ca tine polueaza mult topicurile. Asa ca...multumesc pt. liniste!
  9. Cred ca tine de fiecare participant la trafic sa gaseasca solutii pentru manevrele pe care vrea sa le execute, dar nu ii sunt permise de lege. Nu cred ca linia aia dublu continua e facuta de vreun artist abstract care avea fixatie pe ideea infinitului... Chiar daca esti din Cucuietii din Deal ori din Bucuresti. Imi permit sa scriu despre respectarea legii deoarece momentan sunt undeva in "tarile calde" si am ramas socat cand am vazut ce inseamna sa respecti legea, ce inseamna trafic corect si mai ales cum pot circula motociclete si alte categorii de vehicule, pe acelasi drum, fara incidente majore... Poate pana la urma asta ne trebuie in Romania: o plimbare pana intr-o tara unde nimeni nu merge pe jos, unde vezi respect in trafic... Numai bine! Asfalt uscat, ca de dobitoci (sper ca) va feriti singuri!
  10. YuriRO

    Dragii Mei

    prin iunie intre tg mures si turda am fost martor si eu la o faza. 3 moto de viteza,motociclistii echipati(casca,geaca) depasire pe linie continua(un tir),aproape au bagat in sant o conserva(golf4). ma intreb, daca ala cu tiru tragea un pic stanga sa ocoleasca ceva?au trecut ff aproape de tir pt ca nu aveau loc la cat nu stiu eu despre motoare mi-a parut o manevra riscanta si gratuita crosetatul printre tir si conserva. oricum de cand va citesc forumul sunt mult mai atent la motoare,dar aveti si multi inconstienti printre voi. bafta multa! ps e contul fratelui meu.
  11. @TARKA 2: Chiar nu m-am uitat la ce data a fost deschis topicul...ce sa-i fac daca l-a inviat altul inainte. Era printre cele actuale, am citit si-am comentat. Scuzati oroarea comisa!
  12. Ieri am vazut pe Splaiul Independentei (spre Crangasi) 3 insi pe un scuter: negriciosul sef conducea, negricioasa in spate, iar micul negru (zis sapun) in picioare de abia i se vedea capul peste bord. Echipati complet! (adica tricouri, pantaloni scurti si slapi!...ah sa nu uitam gelul de par, piesa esentiala)! Le-as fi dat un branci sa vad ce se intampla...
  13. Nu pot spune decat...MULTUMESC! Desi la prima urcare pe motocilceta, dupa obtinerea categoriei, am actionat conform multor sfaturi date in documentul asta...Ce sa zic...am cascat si eu gura la cei "mai mari".
×
×
  • Creează nouă...