Robbie Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 Salut.Am un Malaguti F10 si am mare nevoie de o carte de service.Am cautat si nu am gasit nicaieri . Sau daca se pricepe cineva, cat trebuie sa aiba compresia motorul meu de 49cc? multumesc anticipat si scuzati topicul noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rony2006 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 salut,dar care este problema,crezi ca motorul nu are suficienta compresie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
menonfire83 Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 cauta pe forumul service tanga motors sectiuna manuale de reparatie sau pe google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat August 24, 2008 Autor Share Postat August 24, 2008 De la o vreme scuterul merge rau de tot. scoate fum garla si parca nu mai are putere. Poate suna ciudat ce spun, dar suna de parca ar fii infundat...accelerezi progresiv pana la capat si urca foarte greu in viteza,scoate mult fum si suna de parca s-ar chinui.Nici pe cric nu are putere,nu se tureaza cum trebuie. Imi pare rau daca din explicatia mea nu se intelege foarte bine, dar sincer nu stiu cum sa explic. In caz ca s-ar fi stricat, stiti cumva de unde pot face rost si la ce pret de un set motor? scuterul este un malaguti f10 `98 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 incarca google Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robbie Postat August 25, 2008 Autor Share Postat August 25, 2008 incarca google Google-ul este plin, dar este plin si de tepe.De accea intrebam daca a mai comandat careva de undeva sau daca aveti vreo cunostiinta . Si totusi nu stie nimeni cat trebuie sa aiba compresie motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate