Septimius Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 Buna ziua Sunt scutere si mopede de tipuri mai vechi, care au ambreiaje centrifugale care lucreaza in ulei. Am auzit deasemeni ca exista un ulei special pentru acest tip de ambreiaj. Care este marca lui si unde se poate procura, in caz contrar ce ulei de ambreiaj imi recomandati ? Cineva spunea ca ar merge si uleiul motor in 4 timpi 10 W 40. Va multumesc pt ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hemi Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 buna.Este ulei special pentru asa ceva(ulei de transmisie)si se gaseste la magazine de piese auto,sau in benzinarii eu am ulei marca "mobil"si este 80w-90.Scrie pe ea "gear oil" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hemi Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 ok. scuze. dar eu asa stiam ca ulei dinala ii trebuie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IonutNFS Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 ok. scuze. dar eu asa stiam ca ulei dinala ii trebuie. nope iti trebuie ulei de angrenaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moru Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) De curiozitate, se mai fabrica scutere cu astfel de transmisie? Stiu ca cele cu transmisia in ulei erau pe lant. Avea un prieten un suzuki de genul asta, vechi, avea demaraj mai lent decat unul pe curea, dar totusi era sprinten in timpul mersului. Si era sa uit.. avea un sunet dragut . Editat August 29, 2008 de plici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate