ishmael Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 La viteze mici (incercat si impins) face ceasu de kilometraj pr pc pr pc . Inca nu am ajuns sa desfac bordul, dar cauze probabile ? cablu ros in partea cu ceasu sau alte subansamble ... Mai mentionez ca pe viraj stanga parca face mai pronuntat (cand se incoarca fulgii in cablu) . Asteptand sfaturi si sugestii, multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 schimbal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 E de la cablu, si zgomotul se aude probabil exact la îmbinarea dintre acesta si kilometraj, capatul in forma patrata al cablului face zgomot in gaura lui din vitezometru. Desfa cablul si unge acolo, cu ocazia asta poti unge si cablul de sus pana jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Eu am facut asta de plicitiseala(adica sa stiu ca e ok) week-endu asta si mi-a luat vreo 20 de minute cu demontat si montat carene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate