andrei belcic Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Plecat dupa-amiaza pentru o recunoastere pentru varful Heniu Mare din muntii Bargaului. http://picasaweb.google.com/andreibelcic/2...MTilorBargaului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Plecat dupa-amiaza pentru o recunoastere pentru varful Heniu Mare din muntii Bargaului. http://picasaweb.google.com/andreibelcic/2...MTilorBargaului frumoase peisajele cu dealurile din zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 ma intereseaza si pe mine. nu pot merge dar trebe sa vb. eu vreau o tura de la deda la colibita si retur peste munti. inca nu am harta ca sa vad pe unde dar poate ma ajuti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 26, 2008 Autor Share Postat August 26, 2008 ma intereseaza si pe mine. nu pot merge dar trebe sa vb. eu vreau o tura de la deda la colibita si retur peste munti. inca nu am harta ca sa vad pe unde dar poate ma ajuti... Incearca o harta cu M-tii Calimani sau asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aplesa Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 mersi Am cautat harti dar inca nu am gasit Ce mi-ai trimis pare mai veche dar e ok mai ales ca se vad curbele de nivel care ajuta mult Poate ca merg cu um prieten la RedBull Romaniacs, la privit. DAca vrei sa vii da un semn. Zicea cineva ca poate rezolva pe un GPS punctele de interes, si atunci sa mergem cu moto sa privim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 mersiAm cautat harti dar inca nu am gasit Ce mi-ai trimis pare mai veche dar e ok mai ales ca se vad curbele de nivel care ajuta mult Poate ca merg cu um prieten la RedBull Romaniacs, la privit. DAca vrei sa vii da un semn. Zicea cineva ca poate rezolva pe un GPS punctele de interes, si atunci sa mergem cu moto sa privim. Eu sunt cu serviciul in Reghin. Sunt cazat la Motel Adra la intrarea in oras. La intersectia cu drumul spre Sovata. Cand treci pe aici da un tel. (0723517438). Mergem impreuna pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate