resimre Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 cu ce se poate lustrui un motor si unde se gaseste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 cu multa rabdare , si-l gasesti unde l-ai lasat ultima oara Ps: daca vrei ca lumea sa-ti dea sfaturi , nu mai fi lenos si scrie intocmai ceea ce te intereseaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 bravo adolfyno! topicu' asta a mai fost discutat de multe ori, cauta prin coltzul choperishtilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
resimre Postat August 27, 2005 Autor Share Postat August 27, 2005 DESTEPTULE! am intrebat cu ce se poate lustrui un bloc motor,si unde se gaseste pasta sau ce trebuie pentru lustruit ? daca faceti pe desteptul mai bine nu raspundeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 Uite aici: /index.php?...13entry200113 A little something despre lustruire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adolphyno Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 Te-ai ofuscat prietene trantor ? Iti cer cu umilinta in glas sa ma ierti ca m-am luat de tine. Acum se confirma ca ai mari probleme de comunicare scrisa (...)si mai nou , de socializare. Te rog mai citeste odata ce ai scris si ai sa obsevi ca nu am nimic personal cu tine ...(desteptule) . Drum uscat si SPOR LA FRECAT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate