MotoPlus Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Participanti: Daniel 36 ani- Bucuresti Olivera 24 ani - Bucuresti motocicleta APRILIA PEGASO 650 an 1998 1. plecam din BUCURESTi pe 17-07- 2008! spre TG JIU! vizitam manastirea Cotmeana si Manstirea dintr un lemn. plecam spre HOREZU- Polovragi- Cheitele Oltetului! frumos! de vizitat pestera POLOVRAGI! am trecut si pe la Baile GORGOVA! frumos si ieftin! 2. TG JIU! popas la lacul SAMBOTIN, unde am facut pana spate - cui de 10 - 4 gauri! ATENTIE : luati mereu si oriunde scule cu voi! 3. plecam spre HERCULANE pa traseul muntilor GODEANU! oprim pe drum la manastirea TISMANA unde dormim o noapte cu cortul in ograda maicutelor! 4. din TISMANA am ajuns la PONOARELE- Podul lui Dumnezeu- lacul ZATONUL mare ( sec in aceasta perioada)- pesteri! atentie la VIPERE 5. am incercat sa mergem spre TRANSALPINA dar erau furtuni cod ORANGE! am renuntat si am mers spre Herculane! dormit acolo 2 zile! pesniune de babe si mosi! mi a placut mult orasul si cladirile vechi! 6. am vrut sa mergem spre CERNA, dar am prins furtuna cort rupt, haine umede! plecam spre ORSOVA! vizitat manastirea s. ANA 7. o luam spre MOLDOVA NOUA! peisaje superbe! ne intalnim cu multi biciclisti OLANDA FRANTA GERMANIA! e un traseu pe care coboara multi spre DELTA DUNARII! super! mi au placut mult! un cuplu de OLANDEZI aveau bicicleta cu remorca! punem cort pe mallul dunarii, o mica altercatie cu niste tigani beti! ATENTIE : mereu sa aveti ceva util : sprey, robinet, cutit, pistol! 8.ne intoarem spre casa, DROBETA - vizitam manastriea VODITA, unde ne intalnim cu DRACU de pe forum! facea si el un traseu lung pe un Xj de 600 9. venim spre casa CRAIOVA - Alexandria - BUCURESTI! - pe drum ploaie de voie! costum de ploaie necesar! f important sa aveti picioarele uscate! Concluzie: un traseu frumos, nu am putut sa mergem pe transalpina! ramane pe data viitoare! poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate