zsak Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Harley Davidson Buell din 2006 , 1200 cmc , aproape noua , foarte putin folosit Pret 9000 eu (vama inclusa ) contact : 0745546580 zsak800@yahoo.com mess: zsak800 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 lantul si foaia sunt schimbate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) Super tare au gandit discul de frana fatza, asa m-am gandit si eu ca s-ar putea pune disc de vo 400mm la motociclete pe roti de 17" ....fain, bafta Editat August 27, 2008 de RaceTuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 doamne urata ii...chiar mai urata ca un r1 dar...gusturile...stiti voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
192100 Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Am vazut in asemenea motoras vara trecuta intrun Autogril in italia, era super dotata, carene de carbon si alte alea avea un sunet super frumos, si dupa cum i-am vasut precarea , am banuit ca are si un cuplu pe masura, mie nu imi pare urata nici frumoasa, pot zice altfel coidata, cel mai mult m-a atras siscul fata care desi era doar unul singur era unul gigant... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat August 27, 2008 Autor Share Postat August 27, 2008 da asa este , parerile se impart , sincer sa fiu nici la mine nu intra in top 3 dar asta este de vanzare si poate e cineva care chiar vrea , fiindca eu cred ca poate fi considerata o raritate in Romania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 nasol cand se stramba putin janta ..si ai pb si cu discul cuplul e incredibil ..la prima tura cu un xb12R ..am ramas impresionat de cat de bine poate sa traga .. ramane un motor periculos in maini inexperte datorita brutalitatii sale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 lantul si foaia sunt schimbate? imi raspunzi si mie te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 pai de aia nu ti-am raspuns ca nu-s la zi cu vitezane(eu am chopper) . La schimbat lanti insa pot sa-ti raspund daca te referi la lantul de transmisie : are transmisie prin curea nu prin lant , si abia a iesit din rodaj (nu stiu exact cati km are dar daca te intereseaza atunci intreb de la proprietarul(prieten) din Kuwait ). In legatura cu foaia .... hmmm help me what is that ?? Daca am inteles gresit intrebarea corectati-ma ( si nu aruncati cu pietre) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 pai de aia nu ti-am raspuns ca nu-s la zi cu vitezane(eu am chopper) . La schimbat lanti insa pot sa-ti raspund daca te referi la lantul de transmisie : are transmisie prin curea nu prin lant , si abia a iesit din rodaj (nu stiu exact cati km are dar daca te intereseaza atunci intreb de la proprietarul(prieten) din Kuwait ). In legatura cu foaia .... hmmm help me what is that ?? Daca am inteles gresit intrebarea corectati-ma ( si nu aruncati cu pietre) Foaia e sinonim cu pinion de lantz....insa cum tu n-ai transmisia pe lantz n-ai nici foaie....ai tambur pt curea, care nu prea stiu sa se uzeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 Foaia e sinonim cu pinion de lantz....insa cum tu n-ai transmisia pe lantz n-ai nici foaie....ai tambur pt curea, care nu prea stiu sa se uzeze thanx for the info Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Incercam si eu sa ma conving ca nu vinzi "poze",am avut si eu asa ceva pe mana si mi-a placut dar nu mi-as lua pt mine.Scuze pt dubiile pe care le aveam!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Incercam si eu sa ma conving ca nu vinzi "poze",am avut si eu asa ceva pe mana si mi-a placut dar nu mi-as lua pt mine.Scuze pt dubiile pe care le aveam!! Si daca vindea poze, ce 'treaba' aveai tu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) pune si tu poza reala .... nu trebuie sa fi cine stie ce photoshopist sa iti dai seama ca sunt modificate no offence it`s all about sharpness Editat Septembrie 1, 2008 de Zapacitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 te rog explica-mi , ce ai vrut sa zici ??? cum adica poza reala !! crezi ca am modificat poza ? ce rost ar avea ? Daca esti asa expert , mai intai da niste explicatii concrete si dupa aia sa vii cu acuzatii !!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 adica nu e poza originala atata tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 pune si tu poza reala .... nu trebuie sa fi cine stie ce photoshopist sa iti dai seama ca sunt modificate no offence it`s all about sharpness creca e o parere formata din cauza "ca cum cade lumina"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Septembrie 2, 2008 Autor Share Postat Septembrie 2, 2008 adica nu e poza originala atata tot Eu zic ca daca e cineva care crede ca nu e reala poza , sa vina sa vada "live" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 in fine nu am zis din rautate dar nu par reale... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Septembrie 5, 2008 Autor Share Postat Septembrie 5, 2008 pret negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zsak Postat Octombrie 12, 2008 Autor Share Postat Octombrie 12, 2008 pret negociabil 8000 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate