Sari la conținut

Hungarian Baja 2008


Postări Recomandate

În perioada 21 -24 august 2008 a avut loc la Balaton, Ungaria, cea de-a treia etapă a campionatului European Baja. POLARIS SPEED RACING ROMĂNIA a fost reprezentată la această competiție de timiÂşoreanul RĂZVAN IRIMESCU, multiplu campion național la Quad, finalist al Dakar Series – Central Europe Rally 2008 Âşi sibianul DAN BUTA. La startul acestei competiții s-au înscris 55 echipaje auto Âşi 56 la clasa moto din întreaga europă.

Competiția, deosebit de dificilă, dacă ne raportăm la prezența a celor mai buni piloți din fiecare țară participantă, s-a dovedid a fi o nouă experiență pozitivă pentru RĂZVAN IRIMESCU dar Âşi pentru întreaga echipă a POLARIS SPEED RACING ROMĂNIA. DesfăÂşurat pe o distanță de 474 km împărțiți în 5 probe speciale, traseul a pus la încercare îndemânarea Âşi rezistența piloților. Pentru noi a fost o provocare inedită, fiind prima participare la un campionat European.

Prima zi a concursului a fost dedicată parcului tehnic, organizării Âşi stabilirii ordinei de start. În acest sens s-au efectuat 10 km de probă specială în urma căruia echipajul românesc s-a aliniat la start pe pozițiile : 7 Irimescu Âşi 27 Buta.

A doua zi de concurs am luat startul la ora 07,10 Âşi chiar de la început Răzvan Irimescu s-a remarcat printre ceilalți piloți devenind un rival de temut. ÂŞi nu a dezmințit acest statut până la final. Polaris-ul Outlow 525, l-a ajutat să depăÂşească rând pe rând piloții deja experimentați. Ziua s-a încheiat după 5 probe speciale iar Irimescu s-a clasat pe locul 6 la general.

Cea de-a 3-a zi de concurs a adus din păcate, odată cu vantul Âşi ploaie puternică din seara precedentă, Âşi obstacole Âşi dificultăți pentru toți concurenții. Un sportiv ceh s-a accident foarte grav, un buggy a ars complet, vreo 10 abandonuri doar la clasa moto Âşi distrugerea discului de frână a Polaris-ului lui Irimescu. Din nefericire , un pivot a cedat pe terenul rău accidentat, Âşi Irimescu a fost nevoit să forfeteze ultima probă, fapt ce a dus la o coborâre de pe poziția a 2-a la poziția 18. De remarcat insă, că este singurul pilot care nu a primit nici o penalizare, care a respectat Âşi a urmat întocmai toate regulile concursului. Dan Buta, a fost Âşi el nevoit să abandoneze în ultima zi.

AÂşadar, POLARIS SPEED RACING ROMĂNIA a participat pentru prima oară la un Campionat European, Âşi chiar dacă nu am reuÂşit să urcăm pe podium, talentul Âşi perseverența pilotului RĂZVAN IRIMESCU ne-au motivat încă odată că merită să ne angajăm în construirea unei echipe tehnice Âşi închegate. Un lucru deloc uÂşor, în condițiile în care în România este foarte greu să te faci auzit Âşi văzut doar prin talent Âşi muncă.

Am să încheiei prin a mulțumi echipei cu care ne-am pornit la drum : Radu FURDUI, Silvia MAVRICHI, Laura BUTA, Ovidiu DABIJA Âşi nu în ultimul rând celor care ne-au sprijinit în demersurile noastre : Liviu PLATON – POLARIS România, Emil CRISTESCU – BEGA GRUP, Istvan VITALIS – 2ACTIVES Âşi Răzvan IRIMESCU(senior)- BANATNOVA PLUS

post-38270-1219920417_thumb.jpg

post-38270-1219920429_thumb.jpg

post-38270-1219920444_thumb.jpg

post-38270-1219920465_thumb.jpg

post-38270-1219920628_thumb.jpg

post-38270-1219920688_thumb.jpg

post-38270-1219920701_thumb.jpg

post-38270-1219920727_thumb.jpg

post-38270-1219920736_thumb.jpg

Editat de missy-4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Transmite-i felicitari lui Razvan! Si felicitari si tie pentru ca te agiti sa iasa o treaba buna acolo!

Stai cu gura pe el sa aiba grija cu gazu ca sa-si protejeze motoreta pana la sfarsit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumim mult....

 

Dar ce-as fi eu fara ei? (in domeniul asta ma refer)

 

cat priveste "stai cu gura pe el" degeaba....., totul pana nu da drumul la ambreaj.... Timpul si experienta ne vor invata drumul spre succes!

 

Haide-ti si voi la Carpatica, sa ne vedeti live :bounce:

Editat de missy-4x4
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Haide-ti si voi la Carpatica, sa ne vedeti live :bounce:

 

As veni la Carpatica dar sunt varza impartirea timpului intre familie, business si hobby. Si nici cu banii nu imi e f usor in perioada asta.

Daca apare o raza frumoasa de soare ma sui in masina si vin. Insa sunt sanse mici.

 

Chiar mi-ar fi pofta de un rally ... de navigat mai ales ... cand pui gazul, citesti semnul pe roadbook si iti zici in cap "1km 200m pana la un Y dreapta" si dai!!!! ... de sentimentul de bucurie cand te depaseste unul care stiai ca a plecat inaintea ta (asta inseamna ca s-a ratacit pe undeva si tu nu) ... de povesti seara la o bere

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...