dannym Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 (editat) nijte spite de roata, are careva idee de unde fac rost? sau unde se fac pe comanda? Editat August 27, 2005 de dannym Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 Alo te-ai apucat de facut motociclete? Poti sa faci si tu din electrod de cat iti trebuie si cu o filierea plus o menghina si un ciocan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 nijte spite de roata, are careva idee de unde fac rost? sau unde se fac pe comanda? 231920[/snapback] de la reprezentanta KtM daca ai ketemeu si este in jur de 1.50 Euro bucata + 1.50 piulita la capat+tva . este bine sa le comunici si marca de janta, vezi sa nu-ti greseasca cumva la lungimea spitelor ca in loc de 18(janta) sau 21 sa-ti aduca mai mic sau mai mare :baldy:asta iti spun ca patzitu, sa le duci mai bine o mostra. eu am platit euroii grei si dupa aia o trebuit sa fac si miscarile zise de @DCSAN20 cu filiera, taie spita, fileteaza din nou pt ca era prea lung , filet pe exterior de 4 mm pe bara de 3.5 mm gata nu mai scriu ca numai ma enervez cand imi aduc aminte grosimea parca este de 3.5-4 mm bafta ` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat August 28, 2005 Autor Share Postat August 28, 2005 nu sant prea moi electrozii? ciuperca din ap cum se face? indoi electrodul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 de cate spite ai nevoie si pt ce janta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat August 28, 2005 Autor Share Postat August 28, 2005 doua la un excel de serie pe 18 si 4 la un excel tot de serie pe 21.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 doua la un excel de serie pe 18 si 4 la un excel tot de serie pe 21.... 232354[/snapback] Pai sunt cantitate neglijabila poti sa le faci fara frica din electrod sau daca vrei mai tari din sarma de inox. Capul faci prin lovire cu ciocanul a sarmei prinsa in menghina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Loris Postat August 28, 2005 Share Postat August 28, 2005 doua la un excel de serie pe 18 si 4 la un excel tot de serie pe 21.... 232354[/snapback] de excel takasago run am eu vreo 2-3 bucati pt ca le-am cumparat in plus. nu stiu daca iti merita sa te complici cu artezanatul daca toata treaba pe original te coasta in jur de 300.000-400.000 lei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate