RaDuCu_CostEL Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Neinteresant ... ) Felicitari!Ai acumulat inca un post. Daca pe tine nu te intereseaza , asta nu inseamna ca pe noi (restul lumii) nu ne intereseaza , asa ca te sfatuiesc sa te abtii de la comentarii idioate. Ps: Nu mai raspunde in topicul asta ca stricam topicul omului si nu-i frumos.(daca ai ceva sa-mi zici , exista PM) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rafy rafy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Felicitari!Ai acumulat inca un post.Daca pe tine nu te intereseaza , asta nu inseamna ca pe noi (restul lumii) nu ne intereseaza , asa ca te sfatuiesc sa te abtii de la comentarii idioate. Ps: Nu mai raspunde in topicul asta ca stricam topicul omului si nu-i frumos.(daca ai ceva sa-mi zici , exista PM) Bravo bai cocenica .. esti tare :| .. te-a bagat cineva in seama ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 TACI te-am intrebat Eu l-am bagat si restul forumului. Hai gea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 Intr-adevar... cam urat comportament din partea lui rafy... o bila neagra pt el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 cel mai simplu e sa bagi canistra sau un flacon, 2... in portbagaj ... acolo unde tii casca... si bagi benzina de la pompa. bagi si in scuter si in "canistra". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 Cam aceeasi problema am avut si eu acum cateva zile, cand am vrut sa iau ceva benzina pentru motor, insa mi-au spus ca nu am voie decat in canistra si nu in bidon de plastic...apoi la alta benzinarie baietii ce lucrau acolo au vrut sa imi dea intr-un bidon dar nu au mai gasit...intr-un final am luat un bidonas de acasa, am mers la un Agip de langa mine, l-am umplut la pompa si am platit...nu a zis nimeni nimic. Nu erau nici muncitori afara, insa nu e prima oara cand iau de la acel Agip (Pta Muncii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Septembrie 6, 2008 Autor Share Postat Septembrie 6, 2008 cel mai simplu e sa bagi canistra sau un flacon, 2... in portbagaj ... acolo unde tii casca... si bagi benzina de la pompa. bagi si in scuter si in "canistra". Am moped de fapt de ala cu pedale..nu am portbagaj de ala smecheros, stiu de ce spui..pana la urma am rezolvat..am gasit o canistra de aluminiu de la un preten si nu mai am probleme... Asta e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate