Rareshamico Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Vand minsk fratilor...de piese intreg cum vreti p.s nu am acte! mkr un 5 mil vb la tel 0765252594 0744292361 id:nikee_raresh sau olimpius_beno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 baga poze bai besha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 baga poze bai besha frate caut eu minsk .si fara acte ,imi zici pe mess ultimul pret si daca e ne intelegem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 frate bafta... da am avut la vanzare minsk cu 5 milioane cu tot cu acte si functional si i l-am donat cuiva pana la urma k nu vroia nimeni sa dea atatia bani p un minsk... is curios care il cumpara.... nu d alta.. da sa stiu si eu dc era asa exagerat pretu meu........... eu iti doresc sa il dai .. bafta la vanzare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 frate bafta... da am avut la vanzare minsk cu 5 milioane cu tot cu acte si functional si i l-am donat cuiva pana la urma k nu vroia nimeni sa dea atatia bani p un minsk... is curios care il cumpara.... nu d alta.. da sa stiu si eu dc era asa exagerat pretu meu........... eu iti doresc sa il dai .. bafta la vanzare.. e 5 milin nui o suma mare pt un minsk ,ce dreq e motor ,numai ca na asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 frate caut eu minsk .si fara acte ,imi zici pe mess ultimul pret si daca e ne intelegem . pai da vorbim pe mess,dar id tau unde e?) ia baga id meu si vb nikee_raresh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate