Rareshamico Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 Vand minsk fratilor...de piese intreg cum vreti p.s nu am acte! mkr un 5 mil vb la tel 0765252594 0744292361 id:nikee_raresh sau olimpius_beno Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 baga poze bai besha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 valicaddy a spus: baga poze bai besha frate caut eu minsk .si fara acte ,imi zici pe mess ultimul pret si daca e ne intelegem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hell_Rider_Edy Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 frate bafta... da am avut la vanzare minsk cu 5 milioane cu tot cu acte si functional si i l-am donat cuiva pana la urma k nu vroia nimeni sa dea atatia bani p un minsk... is curios care il cumpara.... nu d alta.. da sa stiu si eu dc era asa exagerat pretu meu........... eu iti doresc sa il dai .. bafta la vanzare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Hell_Rider_Edy a spus: frate bafta... da am avut la vanzare minsk cu 5 milioane cu tot cu acte si functional si i l-am donat cuiva pana la urma k nu vroia nimeni sa dea atatia bani p un minsk... is curios care il cumpara.... nu d alta.. da sa stiu si eu dc era asa exagerat pretu meu........... eu iti doresc sa il dai .. bafta la vanzare.. e 5 milin nui o suma mare pt un minsk ,ce dreq e motor ,numai ca na asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 comunistu a spus: frate caut eu minsk .si fara acte ,imi zici pe mess ultimul pret si daca e ne intelegem . pai da vorbim pe mess,dar id tau unde e?) ia baga id meu si vb nikee_raresh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate