ghost_rider85 Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 salutare tuturor! Stie cineva la Suzuki GS 250 fabricatie 1985 ce placute de ambreiaj se potrivesc??? adica daca sunt compatibile cu placutele de la alta motocicleta, si unde pot gasi Va multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Cauta aici http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm Cred ca modelul este GN250... vezi ca discurile sunt la fel cu cele de la DR250. Comanzi si piesele iti vin in 6 zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 La Vesrah nu apare modelul GS250 decat intre anii 1980-1982 , codul este VC-358 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost_rider85 Postat August 31, 2008 Autor Share Postat August 31, 2008 La Vesrah nu apare modelul GS250 decat intre anii 1980-1982 , codul este VC-358 Explica-mi te rog ce este "Vesrah" VA mulumesc pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 Explica-mi te rog ce este "Vesrah" VA mulumesc pt ajutor vreun furnizor/producator/catalog, probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whiteman Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 cauta`ma pe YM! id whiteman34w sa iti dau manualul de reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Explica-mi te rog ce este "Vesrah" VA mulumesc pt ajutor Vesrah = unul din cei mai mari producatori de discuri de ambreiaj. Cu codul de mai sus, daca esti sigur ca s epotriveste, te poti duce la oricare din magazinele dedicate moto si chiar daca nu aduc Vesrah, cu codul respectiv se poate gasi o corespondenta pentru Ferodo (de ex.) daca nu apare modelul tau in catalogul respectiv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate