dead_man_walking Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 cum nu am ajuns la brashov, am plecat la plimabre duminica: Ludix - DMW + the_kid Rommel - Kombat + Florina VN750-TBD- Dexter+Ileana 300 de km intr-o singura zi plecare de la piatra cracanata la 10.15 pauza de talente de ludix pe DN1 pauza de tzigara la ieshirea din ploieshti!!! sfat de taina la intrarea in campina ( sau p-acolo prin zona ) concluzia: Kombat: mergem la sinaia dmw: da totushi incepe muntele shi ludixu are 50 cmc shi face shi figuri am mers cu viteza astronomica de 35-40 km la urcare!!! pauza de benzina in apropiere de sinaia in fatza la hotel montana, parca!!! ludixu in fatza la braseria cerbul din sinaia am facut o regrupare de haleala cu leoncio, stimpy shi rontz care fusesera la brashov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 io auzisem ca mergeti sambata la Campina.... ca poate mergeam si eu duminica cu voi... (bineinteles daca ma luati...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 29, 2005 Autor Share Postat August 29, 2005 (editat) io auzisem ca mergeti sambata la Campina....ca poate mergeam si eu duminica cu voi... (bineinteles daca ma luati...) 232803[/snapback] cand mai auzi zvonuri d-astea da shi tu un telefon Editat August 29, 2005 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 Fain! Bravo, mah! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 demeveule te-am vazut! eu ma intorceam de la brasov si eram pe undeva pe dupa busteni cred! mei eram cu un jupiter 5 si un enduro galben! v-am si salutat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 demeveule te-am vazut! eu ma intorceam de la brasov si eram pe undeva pe dupa busteni cred! mei eram cu un jupiter 5 si un enduro galben! v-am si salutat! 232833[/snapback] Data viitoare sa nu mai urci beat mort pe jawa, shi poate oamenii pe care ii saluti iti vor putea ushor raspunde, nemaifiind izbiti de norii de alcool ce te impresoara.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_kid Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 (editat) hai sa pun shi eu 2 poze: DeMeWeul la drum de noapte, costumat de ploaie peisaj din benzinarie -- vedere inspre sinaia Editat August 29, 2005 de the_kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate