n3x7 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Unde pot gasi si eu bordu de mai jos ... E pt scuter Peugeot SpeedFight 2 ... Daka are cineva de vanzare sau stie de unde pot cumapara ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rolly Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 La mine Add anton_rolly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) Unde pot gasi si eu bordu de mai jos ... E pt scuter Peugeot SpeedFight 2 ... Daka are cineva de vanzare sau stie de unde pot cumapara ??? LoL 160 pe bord pentru 50 cmc ? O sa impresionezi toti manelistii care se uita la bordul tau,cu gandul la "cat prinde nenea ?" . Editat Septembrie 1, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 LoL 160 pe bord pentru 50 cmc ?O sa impresionezi toti manelistii care se uita la bordul tau,cu gandul la "cat prinde nenea ?" . prinde juma de bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3x7 Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 prinde juma de bord so crezi u pe asta 120 nuti mai place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiand Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 so crezi u pe asta 120 nuti mai place ohoo e de 100 cc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3x7 Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 ohooe de 100 cc ? nu frate e de 80cc ... toba gianelli ... role malossi ... si filtru sport atat am bagat pe el si ajunge intre 115 si 120 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) Iar ne minti ? 80 cc...ori e alezat,ori ai Cristofolini si noi nu stiam,si fara carburator mai mare,sau macar jigler marit nu depaseste 100-105 nici in cadere libera. PS:Te mai joci mult cu culorile alea ? Editat Septembrie 1, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
n3x7 Postat Septembrie 1, 2008 Autor Share Postat Septembrie 1, 2008 Iar ne minti ? 80 cc...ori e alezat,ori ai Cristofolini si noi nu stiam,si fara carburator mai mare,sau macar jigler marit nu depaseste 100-105 nici in cadere libera.PS:Te mai joci mult cu culorile alea ? hahaha .. cand lam luat prindea 90 fara probleme si avea doar kitu de 80 cc oricum nu-mi pasa daka ma crezi u eu astept oferte pt bord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 Dai add lui Rolly,are el,orice piesa de scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Eu am un prieten cu un speedfight si ii mergea 90-95 stock , cu tot stock , stock. Si bordul intradevar e smecher. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Dai add lui Rolly,are el,orice piesa de scuter. da-mi si mie id-ul lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 da-mi si mie id-ul lui Citeste si tu tot topicu,la lasat el;). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate