Alex_16 Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 (editat) Am si eu nevoie de 2 oglinzi de Piaggio NRG si 2 scarite pentru pasager si nu gasesc pe nicaieri (nu neaparat noi, dar originale). Ma gandesc ca multi au nevoie de piese si nu gasesc, deci cei care aduc asa ceva sau dezmembreaza vreun scuter, sa scrie aici! Ms! Nimeni? Editat Septembrie 5, 2008 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutz100cc Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 Este un topic Bursa Scutere ... poate daca adminii l-ar face sticky (asa parca se zice) in fine ... sa fie la vazul tuturor ... poate poate s-ar mai pune pe acolo anunturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betarrt50 Postat Septembrie 6, 2008 Share Postat Septembrie 6, 2008 am si eu nevoie de discuri de ambreiaj pentru minarelli am6, sper sa se gaseasca cineva care sa ne raspunda si noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loza Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Aduc orice piesa pentru gilera dna...aprilia classic...sau sh...0744859122 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin malos Postat Octombrie 8, 2008 Share Postat Octombrie 8, 2008 oglinzi originale nici nu leam avut dar am dezmembrat un NRG de citeva zile ,dami un mesaj pe mail si controlez pentru scarite ,sau daca iti mai trebuie si alte piese ,sal....euro100kgs@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate