-Sir Daniel- Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Dragii mosului... va anunt cu bucurie ca de azi, 02.09.2008, sunt (monstruos de mandru) posesor de Ducati Monster 620S i.e. Mai concret... azi am facut actele pe jucarica si am adus-o acasa. Cred ca pozele vorbesc! Ah ... sa mentionez chestiile care se cer in mod normal... 2900 EUR (cash), schimbat curele distrubutie (182 RON/buc. x 2 buc. ), schimbat ulei moca, schimbat filtru de ulei moca... Maine ma duc sa vaz de ITP ca e putin expirat, inmatriculare (potantial SB-69-POT, SB-19-TDI sau SB-80-DCT) .... Bafta mie si ma felicit! Mai jos... pozili cu Vetuta, ca am uitat sa mentionez, asta e numele monstrului meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Felicitari Daniel! Sa ai grija de ea ca e superba :X Multi km fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 Multzam fain Denis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deer T-Ace Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) da, auzi domle, cat baga? sa-ti traiasaca biju! treci pe la mine daca vrei itp. da un semn inainte! bafta coane! Editat Septembrie 3, 2008 de Deer T-Ace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 Nu baga mult nenea, ca e diesel si are cutie automata... si pe langa asta e limitata la 92kmh, ca are si tahograf.... Deci... Pegas cu motor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Felicitari pentru noua achizitie si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 bravo metre! frumoasa jucarie as fi vrut sa o iau eu la inceputul anului.. numai ca atunci vroia vre-o 4.200 si am stat un pic in dubii; motoreta este foarte ok a fost super ingrijita. bafta si drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Bravo...S-o stapanesti sanatos.... Sfat verifica-i curelele de distributie, teoretic la 2 ani sau 20.000km trebuie schimbate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 I-am schimbat curelele inainte de a o scoate in strada! Sunt noi noute! Multam fain de sfaturi si de urari ... Si... nu stiu cat de ok a fost, stiu ca a fost destul de hamalita, stiu ca a fost trosnita... insa pentru moment sunt foarte multumit de ea! I-am dat azi niste coxuri spre Paltinis, i-am verificat starea generala de sanatate si corespunde intru totul nevoilor mele! Deci .... bafta mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Septembrie 7, 2008 Autor Share Postat Septembrie 7, 2008 I-am schimbat curelele inainte de a o scoate in strada! Sunt noi noute! Multam fain de sfaturi si de urari ... Si... nu stiu cat de ok a fost, stiu ca a fost destul de hamalita, stiu ca a fost trosnita... insa pentru moment sunt foarte multumit de ea! I-am dat azi niste coxuri spre Paltinis, i-am verificat starea generala de sanatate si corespunde intru totul nevoilor mele! Deci .... bafta mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valbi Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 I-am schimbat curelele inainte de a o scoate in strada! Sunt noi noute! Multam fain de sfaturi si de urari ...Si... nu stiu cat de ok a fost, stiu ca a fost destul de hamalita, stiu ca a fost trosnita... insa pentru moment sunt foarte multumit de ea! I-am dat azi niste coxuri spre Paltinis, i-am verificat starea generala de sanatate si corespunde intru totul nevoilor mele! Deci .... bafta mea! metre nu am vrut sa iti zic eu ca a fost lovita... daca nu stiai ?? esti nebun iti luam elanu.. stiu ca a fost super ingrijita cat a fost la bucuresti, si cum omu de la care ai luat-o era incepator mare rau nu cred ca i-a facut. povesti, povesti, sa te bucuri de ea si multa distractie pe curbe ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Nice bike. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate