andrei belcic Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 http://picasaweb.google.com/andreibelcic/02092008Tibles# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 frumos, da iti place asa singur? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 la asta ma gandeam si eu..mai ales daca nimeresti intr-o zona pustie fara semnal si faci un accident??doamne fereste..dar asa incepe o tragedie prima lectie de enduro...nu pleci la o tura niciodata singur(daca nu ai posibilitatea sa pleci cu cineva anunta cunostintele unde te duci exact si tine-te de traseu...)in rest bafta pe rape si..pozele sunt superbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 Stiu, e riscant. De aceea nici nu fortez nota si, astfel, nu progresez . Am serviciul cu un program mai ciudat si imi este dificil sa ma organizez cu tovarasi de excursie. Acum sunt la Reghin, de pe 6 sept o sa fiu la Buc. si de pe 16 sept o sa fiu la Fagaras. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betarrt50 Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 si eu tot singur ma dau ca pe aici pe la tara nu mai are nimeni enduro... pacat.. nu prea progresez asa.. si cu pasager o cam omor ca e cross de 50cmc... :-s Pacat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 5, 2008 Share Postat Septembrie 5, 2008 si eu tot singur ma dau ca pe aici pe la tara nu mai are nimeni enduro... pacat.. nu prea progresez asa.. si cu pasager o cam omor ca e cross de 50cmc... :-s Pacat.. scrie macar de unde esti poate se gaseste vreunul prin zona si va incuscriti la ture.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate