asklepios Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 poate fi chiar asa de scumpa!?am scris pe un site ce aduce piese si mi-a zis ca una costa 144 de euro,si ca tre sa le iau pe amandoua.mie mi se pare exagerat sa dai 300EU pe doua gume.DUMNEZEULE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi80 Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 membrana de la carburatoare sau de la vacuumul de la benzina(rezervor)? oricum, cauta pe ebay si poate gasesti mai ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexM Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 la pretul ala e diafragma cu tot cu pistonas de ca carburatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asklepios Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 la pretul ala e diafragma cu tot cu pistonas de ca carburatoare pai poate sa fie cu tot cu pistonas si cu ac ca nu merita atat.pai atunci cat e carburatorul? 3000 de eu?!daca ale sunt 300? membrana de la carburatoare sau de la vacuumul de la benzina(rezervor)?oricum, cauta pe ebay si poate gasesti mai ieftin de la carburatoare.nu gasesc pe e-bay.si nu vreau sa pun folosita.la motocicleta mea am gasit doar stopuri si alte maruntisuri care le poti pune si de la alte motoare.piese d-astea specifice modelului nu gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motormouse Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 da-mi pm cu model, etc si se rez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ottoMan Postat Septembrie 21, 2008 Share Postat Septembrie 21, 2008 Cam asta e pretul. Cauta si pe http://www.cmsnl.com - nu stiu ce motor ai, dar au piese pentru multe modele japoneze. Eu am gasit in state - http://www.mrcycles.com/ - membrana de carburator si am dat 120 de dolari pe ea, in loc de 120 de euro cum e pe cmsnl pentru motorul meu. Trebuie sa vezi cum rezolvi cu transportul de acolo. Dar cam astea sunt preturile. Luat pe pretul pieselor de schimb, motorul meu valoreaza mai mult de 10.000 de euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate