ultras_bicaz Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Salutare, Am un ZX6R din 2002. Am avut farul crapat si carena ciobita in jurul farului. Mi-a rectificat-o cineva, dar astazi mi-am schimbat farul si nu se mai pupa forma rectificata cu farul nou. A crapat carena langa far cam 5 cm. As vrea sa o rectific si sa o vopsesc, dar nu mai stiu unde:(. Astept sugestii. Mersi mult si asfalt uscat O recomandare macar catre cineva care repara/vopseste carene in Bucuresti? E destul de urgent... Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Salutare, Am un ZX6R din 2002. Am avut farul crapat si carena ciobita in jurul farului. Mi-a rectificat-o cineva, dar astazi mi-am schimbat farul si nu se mai pupa forma rectificata cu farul nou. A crapat carena langa far cam 5 cm. As vrea sa o rectific si sa o vopsesc, dar nu mai stiu unde:(. Astept sugestii. Mersi mult si asfalt uscat O recomandare macar catre cineva care repara/vopseste carene in Bucuresti? E destul de urgent... Multumesc. cum se rectifica o carena? rectificare plana, "pe rotund" etc.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate