darkkiller Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Gabi circula cu o honda pe strada Sebastian dinspre calea Rahova catre 13 Septembrie. La intersectia cu Maria Cuntan a avut nesansa sa fie surprins de o dubita care iesea de pe acea strada si vroia sa vireze stanga catre calea Rahovei. Impactul a fost frontal, motociclistul neavand timp sa reactioneze si implicit sa franeze. In urma impactului motociclistul avea umarul dislocat si o fractura de femur (la prima vedere, din ce au relatat cei de la SMURD). Motocicleta (cam sifonata in partea din fata) avea roata din fata desprinsa de moto, furca fata rupta, bordul si radiatorul spart,etc. Sanatate riderului P.S. : Gabi este sofer pe un TIR pe care il parcase cu cateva sute de metri mai in spate , in dreptul parcului Sebastian. De fapt de acolo plecase cu moto , dar accelerase putin pana in momentul impactului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuzzy Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Acelasi cu asta si cu asta cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkkiller Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 Acelasi cu asta si cu asta cumva? Da , despre acela este vorba si a avut loc in jurul orei 21.00 Era si televiziunea acolo,dar nu am avut timp sa vad de unde era , ca am ajutat la ridicarea motorului intr-o dubita. Soferul era colegul lui Gabi si se despartise de el doar cu 1 minut in urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Care sofer? Soferul dubei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Care sofer? Soferul dubei? Ar fi prea aiurea...cred ca se refera la soferul dubei in care au pus motorul. SANATATE motocilistului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkkiller Postat Septembrie 3, 2008 Autor Share Postat Septembrie 3, 2008 Ar fi prea aiurea...cred ca se refera la soferul dubei in care au pus motorul.SANATATE motocilistului. Ai perfecta dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruxique Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Sper sa fie asa... Sanatate motociclistului, multa de tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 ce moto avea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate