Taz XL Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 Salut! De vreo 3-4 luni sunt proprietaul unei honda xl600r care la momentul cumpararii avea o tacaneala la motor.Proprietarul a zis ca sunt tachetii(asa ma gandeam si eu).Am fost sa-i regelz cand surpriza! unul dintre ei avea patina care sta pe axa cu came rupta, bucata rupta statea linistita prin motor.Saracul motor esapa doar pe una din cele 2 tevi etc.Am cumparat o rampa cu toti cei 4 tacheti, l-am schimbat pe cel rupt i-am reglat etc.Toate bune si frumoase.Dar acum a aparut o bataie a motorului care nu prea mai este tzac tzac ci are un suntem mai gros.Se aude undeva in partea de sus a motorului.Acum intrebarea mea este: se pricepe cineva sa se uite, sa-mi dea un sfat poate chiar sa rezolve problema? Contra cost bineinteles! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Salut! De vreo 3-4 luni sunt proprietaul unei honda xl600r care la momentul cumpararii avea o tacaneala la motor.Proprietarul a zis ca sunt tachetii(asa ma gandeam si eu).Am fost sa-i regelz cand surpriza! unul dintre ei avea patina care sta pe axa cu came rupta, bucata rupta statea linistita prin motor.Saracul motor esapa doar pe una din cele 2 tevi etc.Am cumparat o rampa cu toti cei 4 tacheti, l-am schimbat pe cel rupt i-am reglat etc.Toate bune si frumoase.Dar acum a aparut o bataie a motorului care nu prea mai este tzac tzac ci are un suntem mai gros.Se aude undeva in partea de sus a motorului.Acum intrebarea mea este: se pricepe cineva sa se uite, sa-mi dea un sfat poate chiar sa rezolve problema? Contra cost bineinteles! te pricepi sa-l desfaci singur? ma uit eu si-ti spun ce si cum, dar, mai inainte trebuie sa-l aud cum bate, asa ca nu-l desface inainte sa-l ascult. la partea cu "contra cost", s-ar putea sa te iau la bataie daca vei insista sa ma platesti, ok? Editat Septembrie 4, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz XL Postat Septembrie 4, 2008 Autor Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Pai cand as putea sa vin la tine sau sa ne intalnim undeva sa asculti galagia? P.S.de desfacut singur il desfac dar nu sunt sigur ca il mai si fac la loc:D Editat Septembrie 4, 2008 de Taz XL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Pai cand as putea sa vin la tine sau sa ne intalnim undeva sa asculti galagia?P.S.de desfacut singur il desfac dar nu sunt sigur ca il mai si fac la loc:D ia id-ul meu de messenger din profil sau apeleaza-ma pe pm sa-ti dau un numar de telefon daca ti se pare mai comod asa. Editat Septembrie 4, 2008 de bogdanawo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate