Leovince Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 salut. de curand mi-am montat o toba LeoVince. am o intrebare: trebuie s a schimb arcurile de la ambreiaj si rolele de la variator? are demaraj mai bun daca le schimb? ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat August 31, 2005 Share Postat August 31, 2005 salut. de curand mi-am montat o toba LeoVince. am o intrebare: trebuie s a schimb arcurile de la ambreiaj si rolele de la variator? are demaraj mai bun daca le schimb? ms 234639[/snapback] Cine ti-a vandu-to nu ti-a spus catrebui schimbate mai multe ca sa ai randament ? Da trebuiesc inlocuite dupa care mai umbli umpic si la carburator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leovince Postat August 31, 2005 Autor Share Postat August 31, 2005 Cine ti-a vandu-to nu ti-a spus catrebui schimbate mai multe ca sa ai randament ?Da trebuiesc inlocuite dupa care mai umbli umpic si la carburator 234692[/snapback] ms. da in manual scria ca toba este ptr motoare originale nemodificate(cilindru ambreiaj etc. si la carburator ce mai trebuie sa umblu? supapele tre schimbate? mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 supapele tre schimbate? 234724[/snapback] Din cate stiu eu, SR e 2T deci nu ai supape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leovince Postat Septembrie 4, 2005 Autor Share Postat Septembrie 4, 2005 Din cate stiu eu, SR e 2T deci nu ai supape. 236735[/snapback] da ii in 2T. supape sau cum se numesc alea de la carb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 da ii in 2T. supape sau cum se numesc alea de la carb. 236775[/snapback] Cred ca te referi la jiglere. Ai putea sa pui mai mari, sau poate scapi cu un simplu reglaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leovince Postat Septembrie 4, 2005 Autor Share Postat Septembrie 4, 2005 Cred ca te referi la jiglere. Ai putea sa pui mai mari, sau poate scapi cu un simplu reglaj. 236799[/snapback] da jiglere am vrut sa zic. am un sr si cu esapamentu vechi mergea 70 lejer.am cumparat un leovince,l-am montat si nu mergea mai mult de 55,am schimbat arcurile de la ambreiaj si rolele d la variator si nu merege mai tare de 60. ce as mai putea face? se pot regla? sau trebuie sa pun jiglere mai mari? cam cat ma costa? ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpm Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 da jiglere am vrut sa zic. am un sr si cu esapamentu vechi mergea 70 lejer.am cumparat un leovince,l-am montat si nu mergea mai mult de 55,am schimbat arcurile de la ambreiaj si rolele d la variator si nu merege mai tare de 60. ce as mai putea face? se pot regla? sau trebuie sa pun jiglere mai mari? cam cat ma costa? ms mult 236960[/snapback] Daca spui ca esapamentul vechi te ducea mai tare ,demonteazal pe cel care il ai acum (daca este Leo Vince ZX hand Made ),si vezi ca este limitat ,are in intrerea de la chiulasa o saiba ,scoateo si o sa vezi atunci. In general este o toba super tare .PROBATA Daca vrei detalii sunama 0724561013 sau0746221402 Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leovince Postat Septembrie 6, 2005 Autor Share Postat Septembrie 6, 2005 Daca spui ca esapamentul vechi te ducea mai tare ,demonteazal pe cel care il ai acum (daca este Leo Vince ZX hand Made ),si vezi ca este limitat ,are in intrerea de la chiulasa o saiba ,scoateo si o sa vezi atunci.In general este o toba super tare .PROBATA Daca vrei detalii sunama 0724561013 sau0746221402 Ciprian 237590[/snapback] nu e ZX e hand made TT. mersi mult de ajutor cpm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladsr Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 (editat) nu e ZX e hand made TT. mersi mult de ajutor cpm. tt e una dintre cele mai slabe tobe d la leo vince ....mai stiu pe cnv kre si-a pus tt si nu mai trecea d 60 ... asa k as putea spune k ai dat banii degeaba eu am zx si is destul de multumit de ea:) Cine ti-a vandu-to nu ti-a spus catrebui schimbate mai multe ca sa ai randament ?Da trebuiesc inlocuite dupa care mai umbli umpic si la carburator ce sa mai schimbi ma ...inafara de role si arculete de la ambreiaj nu ai ce schimba... la unele tobe se spune k ar fi bn sa ai carb d minim 19 ...am dat un exemplu...dar nu trebuie sa pui un esapament scump ptr un scuter cu cilindru de 50 din fabrica.... dak vreti bolizi treceti la high-end Editat Ianuarie 29, 2009 de vladsr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 nu vezi ca ultimul post ii din 2005 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezkreator Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 asta si urmareste...sa faca caterinca si sa ai spuna toata lumea "nu vezi de cand este postul?"...nu ai mai bagati in seama .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Ianuarie 29, 2009 Share Postat Ianuarie 29, 2009 Mereu la ceva timp apare unul din asta, sa dezgroape posturile vechi, tristi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate