motoristu Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 Dumnezeu sa-l ierte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticokle Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 :D r.i,p. :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DjVan24 Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 R.I.P eu am oprit la vreo 15 - 20 minute dupa accident cred........inca nu mi-am revenit din ce am vazut.......nu puteam sa il recunosc nici daca il cunosteam inainte....mutilat la fata....si rupt in 2 pe la briu..... LA MODUL CEL MAI SERIOS : GRIJA MARE CUM MERGETI CA EU SUNT INCA IN STARE DE SOC........SI NU AM VAZUT LIVE...... Condoleante familiei.... PS: daca bine am vazut eu era in pantaloni de training.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZMAUL Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 naspa treaba sa-i fie tarina usoara R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 in fiecare zi cate unul RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HAMMON Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Somn ușor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raull Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Al3xandra Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 E trisit sa vezi cum toti mai multi tineri parasesc aceasta lumea;ar trebuie ca fiecare dintre noi sa fim mai atenti si sa ne gandim inainte de a face un lucru si la ce consecinte poate avea asupra noastra si asupra celor din jur...multe vieti sunt distruse in urma unui asemenea pierderi...greu iti revii ...greu accepti realitatea ...pacat de el ca era tanar si avea toata viata inainte si ca cei ramasi trec prin momente asa de grele...si pacat ca pe zi ce trece se intampla tot mai multe incidente ...care distrug mult vieti ...trebuie sa fii constient atunci cand faci ceva ...cand te apuci de ceva ...sa'i fie tarana usoara ....RIP "Moartea e o ipoteza pana in momentul cand omul se pomeneste in bratele ei ,fara nici o speranta de intoarcere" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 E trisit sa vezi cum toti mai multi tineri parasesc aceasta lumea;ar trebuie ca fiecare dintre noi sa fim mai atenti si sa ne gandim inainte de a face un lucru si la ce consecinte poate avea asupra noastra si asupra celor din jur...multe vieti sunt distruse in urma unui asemenea pierderi...greu iti revii ...greu accepti realitatea ...pacat de el ca era tanar si avea toata viata inainte si ca cei ramasi trec prin momente asa de grele...si pacat ca pe zi ce trece se intampla tot mai multe incidente ...care distrug mult vieti ...trebuie sa fii constient atunci cand faci ceva ...cand te apuci de ceva ...sa'i fie tarana usoara ....RIP"Moartea e o ipoteza pana in momentul cand omul se pomeneste in bratele ei ,fara nici o speranta de intoarcere" Interesant, te-ai gandit sa scrii o carte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate