Manelici Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 (editat) Salut ! Trebuie sa schimb urmatoarele piese la DR: - kit lant - kit ambreiaj - cabluri acceleratie, decompresor, kilometraj - schimb ulei + filtre. Toate piesele le am deja (mai putin uleiul). Am sunat la B&S si ora de lucru mi se pare cam scumpa... 70 lei + tva / ora. La ce am eu de facut cam cate ore le-ar trebui sa-mi schimbe tot ? Nu vreau sa las la ei o tona de bani... Daca stiti un alt service de incredere si mai ieftin, va rog sa imi ziceti. Merci pentru pareri. Editat Septembrie 9, 2008 de Manelici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Service MyMotoTuning - Sos. Viilor 14 - 072MOTOARE - 50 ron/h, factura, etc. Suna si discuti cu mecanicii sa iti aproximeze durata operatiunilor, daca-ti convine te programezi, ura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Salut ! Trebuie sa schimb urmatoarele piese la DR: - kit lant - kit ambreiaj - cabluri acceleratie, decompresor, kilometraj - schimb ulei + filtre. Toate piesele le am deja (mai putin uleiul). Am sunat la B&S si ora de lucru mi se pare cam scumpa... 70 lei + tva / ora. La ce am eu de facut cam cate ore le-ar trebui sa-mi schimbe tot ? Nu vreau sa las la ei o tona de bani... Daca stiti un alt service de incredere si mai ieftin, va rog sa imi ziceti. Merci pentru pareri. ia-ti unelte de banii aia si faci tu singur treaba - daca nu stii, INVETI!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate