RaceTuning Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Sa lasam un pic aspectul, ca nu numai pt el e apreciat R6.....ma intreb cati cai are modelu asta fiind asa concurentza la clasa 600cc intre niponi si Yamaha fiind mai nou cam tot timpul in fatza.....am gasit pe net 135CP @ 15000rpm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 Sa lasam un pic aspectul, ca nu numai pt el e apreciat R6.....ma intreb cati cai are modelu asta fiind asa concurentza la clasa 600cc intre niponi si Yamaha fiind mai nou cam tot timpul in fatza.....am gasit pe net 135CP @ 15000rpm R6 2008 are 135 Cp la 14.500 Rpm, 2009 nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 E foarte logic sa aibe tobele jos din mai multe motive Nu din mai multe ci dintr-unul singur, si anume coborarea centrului de greutate cu vre-un centimetru. As vrea sa ajung sa merg vreodată suficient de bine incat sa conteze (deÂşi nici acum nu ma fac de ras). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Arata beton!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_bip Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 R6 2008 are 135 Cp la 14.500 Rpm, 2009 nu stiu. a ramas acelasi motor dupa 2008.. 135 cp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaceTuning Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 a ramas acelasi motor dupa 2008.. 135 cp Asa ma gandeam si eu, mai ales ca se vede clar ca parametrii de putere maxima si turatie de putere maxima au ramas aceeiasi .....faza era ca tot auzeam chestii cum ca R6 2009 va avea turatia de putere maxima pe undeva pe la 16000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicu_ndc Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 ma dar galbejitii astia au ceva cu suporturile astea de numar? :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the-doctor_46 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) Ceva modificari la motor sau ceva ?Honda a bagat ABS+CBS...Yamaha ?Vreun sistem ride-by-wire complet ca pe Dorsoduro ?..ptr ca ma tenteaza serios Honda desi sunt fan Yamaha...dar CBR-ul nu e la fel de frumos ca R6-ele dar mai practic si mai sigur prin sistem brake-by-wire... Editat Octombrie 3, 2008 de the-doctor_46 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 E lucratura de marketing. O sa creasca vanzarea in randul R6 in felul asta. Diferenta de pret dintre R6 si R1 e nesemnificativa avand in vedere costurile de productie. Oricum, R6 este si va ramane cea mai frumoasa motocicleta din clasa ei Imi pare rau pentru gixxer parca sunt din ce in ce mai urate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the-doctor_46 Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 E lucratura de marketing. O sa creasca vanzarea in randul R6 in felul asta. Diferenta de pret dintre R6 si R1 e nesemnificativa avand in vedere costurile de productie. Oricum, R6 este si va ramane cea mai frumoasa motocicleta din clasa ei Imi pare rau pentru gixxer parca sunt din ce in ce mai urate. Pai cam ce pret o sa aiba R6-ele ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 5, 2008 Share Postat Octombrie 5, 2008 Ramane de vazut. Ideea e ca diferenta de pret intre ele e undeva la 1000E. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pyro_rs Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 r6 rege in clasa 600....motorul si aspectul sunt bine puse la punct Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YamahaR46 Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Se vinde Yamaha R46 Valentino Rossi Limited Edition model 2005 950 Km parcursi (practic e motocicleta noua) impecabila (nu are nici o zgarietura) Inmatriculata in Austria cu acte in regula Pret 7900 Euro negociabil Pe cei interesati ii rog sa ma contacteze pe YM Id : buattila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 Ceva modificari la motor sau ceva ?Honda a bagat ABS+CBS...Yamaha ?Vreun sistem ride-by-wire complet ca pe Dorsoduro ?..ptr ca ma tenteaza serios Honda desi sunt fan Yamaha...dar CBR-ul nu e la fel de frumos ca R6-ele dar mai practic si mai sigur prin sistem brake-by-wire... Si mie imi plac noile dotari de la honda, ma ajuta sa rulez mai in siguranta pe bulevarde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 Se vinde Yamaha R46 Valentino Rossi Limited Edition model 2005 950 Km parcursi (practic e motocicleta noua) impecabila (nu are nici o zgarietura) Inmatriculata in Austria cu acte in regula Pret 7900 Euro negociabil Pe cei interesati ii rog sa ma contacteze pe YM Id : buattila Tare gluma asta.. cred ca esti paralel cu preturile reale, la banii aia iei 2007-le care e altceva... nu conteaza ca mobra ta are 1mie km sau colorata Rfumi .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
YamahaR46 Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 Tare gluma asta.. cred ca esti paralel cu preturile reale, la banii aia iei 2007-le care e altceva... nu conteaza ca mobra ta are 1mie km sau colorata Rfumi .. Vb fara tine baiete , ia intereseazate ce model e si ca e serie limitata . Si daca chiar te intereseaza scula da si tu un search pe net sa vezi cam pe unde se invarte pretul la modelul respectiv. Uite te ajut eu : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.h...mp;drivingMode= Si nu uita ca e negociabil!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 24, 2008 Share Postat Octombrie 24, 2008 (editat) Vb fara tine baiete , ia intereseazate ce model e si ca e serie limitata . Si daca chiar te intereseaza scula da si tu un search pe net sa vezi cam pe unde se invarte pretul la modelul respectiv. Si nu uita ca e negociabil!!!! Serie limitata, adica o vopseala aka "racing" Rossi, sa ia fata la fraieri.. nu mersi prefer calitate in detrimentul esteticii... zi-mi si mie ce mai are diferit in afara de stropeala aia si finala Termignoni ? Sa fim seriosi. Nu imi da linkuri cu searchuri pe afara, ca nu reprezinta piata de la noi. Ar treb sa fie negocialbil bine sa o ia cineva la banii aia. Mai omule mai pui 5sute, 1 mie si imi iei mobra 2008... P.S.: Esti total offtopic , anuntul trebuia sa il pui la vanzari nu pe acest topic. Editat Octombrie 24, 2008 de LaurBalaur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate