seby_mf Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Vad ca topicurile de la aceasta sectiune cuprind mai mult zone muntoase Sa schimb atmosfera o sa pun eu cateva poza din zona Constanta Si filmulet abea acuma m-am prins ca trebuie micsorate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ekkemu Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Vad ca topicurile de la aceasta sectiune cuprind mai mult zone muntoase Faine pozele, faina zona, faina gagica, urat poponeata! Spor! Adi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Septembrie 9, 2008 Share Postat Septembrie 9, 2008 Frumoasa Dobrogea, frumoase pozele insa frumoasa si domnisoara! :>:> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 Azi dupa examen am facut si eu o mica iesire pe malul canalului Dunare-Mare ca sa ma destind. Sincer sa va zic....Canalul Corint e minciuna cu toate ca are peretii mult mai inalti,este un traseu de soft dar merita. Si un filmulet Foarte multe portiuni pe unde iesea apa din pereti si inunda drumul si facea drumul mai palpitant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 uite aici locuri de antrenament in dobrogea, mai ca la munte! in spate la baiatu' blurat se vede o vale frumoasa. ca ea sunt zeci cu multa piatra, abrupte si foarte lungi. si inca una: locul este in coada lacului mangalia, mai exact hagieni. bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PURE PASSION Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Super! Abia astept sa-mi iau si eu permisul sa pot face iesiri ca acestea,pe distante luuunnnggggiii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Martie 22, 2009 Autor Share Postat Martie 22, 2009 Reinviem topicul cu niste poze...zona canalului pe langa Cumpana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate