Old School Rider Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Tocmai am vazut la stiri pe realitatea,dar nu am putut gasi linkul.Am ramas profund marcat si socat,am inceput sa injur la televizor cand am vazut cauza accidentului.Din pacate ce s-a intamplat nu mai poate fi dat inapoi,calul nu are nici o vina,sper doar sa gaseasca taranul ala nenorocit al cui este calul. Dumnezeu s-o ierte pe saraca fata si sa-l ajute pe saracul baiat sa supravietuiasca.si de va supravietui,va avea nevoie de tot ajutorul nostru ca sa treaca peste moartea iubitei lui.Sa-l ajutam toti cu ce putem! http://www.radioomega.ro/2298-un-mort-si-u...-targu-jiu.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Trebuia sa arunci o privire inainte! Se discuta deja despre accident: /index.php?showtopic=265287 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Septembrie 10, 2008 Autor Share Postat Septembrie 10, 2008 Scuze atunci,m-am uitat pe rubrica accidente,dar cam grabit,prea socat sunt si acum..stergeti topicul meu daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate