duqir Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 (editat) Am gasit de cumparat un dr big de 722 din 89, la vreo 900 de euro. As vrea sa-l iau. Ajutati-ma cu pareri! E bun?...Fiabil"? Editat Septembrie 10, 2008 de duqir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebosu Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Eu am avut din 95 modelul de 800 cm si este fffffffffff greu daca tre sa tragi de el prin paduri pe coclauri daca mergi doar forestiere stai ca in fotoliu pe el/ Oricum alegera ta depinde in primul rand de ce vrei sa faci cu el. Si sa te astepti la consumuri de 10-11% daca il tii tot la rosu turometru. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Daca are acte (chiar daca nu e inmatriculat) merita banii. Ai un cuplu fantastic. Eu am unul din 88 si sunt foarte multumit de el.E mai greu decat majoritatea motocicletelor pentru enduro dar te descurci pana la urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duqir Postat Septembrie 23, 2008 Autor Share Postat Septembrie 23, 2008 am luat pana la urma un dr de 600, dakar, din 89...imi spusese careva ca bigu are probleme la motor pentru ca-i motoru puternic si ptr un cilindru e cam mare....tremura tare cica...asa-i? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macicasan Postat Octombrie 7, 2008 Share Postat Octombrie 7, 2008 am luat pana la urma un dr de 600, dakar, din 89...imi spusese careva ca bigu are probleme la motor pentru ca-i motoru puternic si ptr un cilindru e cam mare....tremura tare cica...asa-i? 650-u nu are contrabalansor deloc, big-u are 2. nu vibreaza mai deloc, si ti-o poate confirna un posesor de africatwin... sa fii fericit de alegerea facuta, eu n-as da big-u pe nimic. cinste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 (editat) am luat pana la urma un dr de 600, dakar, din 89...imi spusese careva ca bigu are probleme la motor pentru ca-i motoru puternic si ptr un cilindru e cam mare....tremura tare cica...asa-i? ai luat tzeapa...ai ascultat un necunoscator.. 750-u e turbat ca un 650 mult mai usor decit un 800 nrt superios ca performante unui tt,xt nx.punct. 650-u nu are contrabalansor deloc, big-u are 2.nu vibreaza mai deloc, si ti-o poate confirna un posesor de africatwin... sa fii fericit de alegerea facuta, eu n-as da big-u pe nimic. cinste. macicasanule,vorbesti in punga... 650 inparte aceleasi balansiere la 750,800-tele ba chia acelasi lantz la balansiere... vb din "desfacute" nu din auzite!! tu maca stii ca ai acelasi motor ca 750-u? diferind fff putin...stii ce? difera?.. iti zic io ...nu stii! sper sa fie o "contrare" constructiva... Editat Ianuarie 7, 2009 de Manuel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorineluSPR Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 bravo manuel!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate