grex Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 care stie modul de montare a arcurilor progesive? spirele mai dese in ce parte sunt la furca?sunt sus la capatul jambei sau jos la amortizorul de soc? furca este obisnuita , nu up-side down. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fesu' Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 jos se pun dar daca stai sa te gandesti un pic chiar nu conteaza. tot partea mai moale se va comprima prima. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 care stie modul de montare a arcurilor progesive?spirele mai dese in ce parte sunt la furca?sunt sus la capatul jambei sau jos la amortizorul de soc? furca este obisnuita , nu up-side down. La motocicleta mea (Suzuki VX800), cand mi-am montat arcuri progresive la furca, pe instructiuni scria ca acestea trebuiesc montate de preferinta cu spirele mai dese jos, dar ca montarea lor invers nu ar fi gresita. Un pic cam evaziv , dar eu asa le-am montat si se simt foarte bine. A trebuit intr-adevar sa tai din distantier la o dimensiune data tot de producator. Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Septembrie 12, 2008 Share Postat Septembrie 12, 2008 care stie modul de montare a arcurilor progesive?spirele mai dese in ce parte sunt la furca?sunt sus la capatul jambei sau jos la amortizorul de soc? furca este obisnuita , nu up-side down. spirele mai dese deci si masa mai mare; cred ca deia ii cu masa mare in jos, ca sa fie centrul de greutate mai jos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Septembrie 12, 2008 Autor Share Postat Septembrie 12, 2008 ok! multumesc pt raspunsuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate