theBD Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Hai sanatate maxima dom'le sa fii in stare sa vii cu noi in delta!! Uizi.. de ce esti invidios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Septembrie 6, 2005 Autor Share Postat Septembrie 6, 2005 Nu, cred doar ca omul e masochist, ii place sa sufere atata tot! 237923[/snapback] sunt cumva primul motociclist care se accidenteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Septembrie 6, 2005 Autor Share Postat Septembrie 6, 2005 am avut drum joia trecuta pe splai si am vazut semnul ala indoit. e si acuma pe partea stg, cum zicea nebunu de bavareze..incep sa'i dau credit. unii nu ie normali, dom'ne.. 237972[/snapback] si au scris aia zeci de pagini sa argumenteze cum ca e regie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 degeaba ii spuneti chestiile astea cu echipamentul, credeti-ma..., eu ii spun de juma de an de cand rupea VTR-ul la 250 in sort si in tricou bine macar ca avea casca Paru se schimba (vezi crossul) dar naravul ba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bavareze Postat Septembrie 8, 2005 Autor Share Postat Septembrie 8, 2005 ma refac... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Poarta si tu un minim de echipament.. niste genunchiere, cotiere.. acum te-ar fi durut fix undeva, daca l-ai fi avut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Poarta si tu un minimi de echipament.. niste genunchiere, cotiere.. acum te-ar fi durut fix undeva, daca l-ai fi avut! 239411[/snapback] Bine zici DACA,dar acum e tarziu,macar acuma sa isi cumpere dar nu vezi ca omu nu are timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate