rieju matrix Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Din nefericire prima mea casca a fost una de la First Bike (pt k nu am gasit masura mea in tot orasu si a fost singura kre mi-a venit pana sa lasat captuseala si aku imi e mare)si as vrea sa imi iau o casca buna care sa nu vajaie de la 50 in sus k asta ma disperat .Ma intereseaza fff mult designu si desigur banii pana in 650 RON max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 baga ochiu pe www.louis.de la Helme. Gasesti o gramada pana in pretul acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 mie mi-a placut mult asta si LAZER katana ce parere aveti de ele dak mai stiti si alte branduri tot in banii astia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 eu o am pe asta http://www.louis.de/_10de6b7bc630e4e13e93d...artnr_gr=203092 si e ok. Lazer katana cica e destul de reusita. eu nu am incercat-o asa ca las pe altii sa isi spuna o parere pertinenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 eu o am pe asta http://www.louis.de/_10de6b7bc630e4e13e93d...artnr_gr=203092 si e ok. Lazer katana cica e destul de reusita. eu nu am incercat-o asa ca las pe altii sa isi spuna o parere pertinenta E frumusica da nu e genu meu.Eu caut ceva cu o forma mai deosebita mai aerodinamica .Dak vrea cineva o casca first bike o vand am dat 240 Ron pe ea e aproape noua f potin folosita nu e zgariata o dau in 150 ron sau la schimb pe alta plus dif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mavrocook Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 E frumusica da nu e genu meu.Eu caut ceva cu o forma mai deosebita mai aerodinamica .Dak vrea cineva o casca first bike o vand am dat 240 Ron pe ea e aproape noua f potin folosita nu e zgariata o dau in 150 ron sau la schimb pe alta plus dif lazer katana lz6 am avut eu .. e ok nu poti avea pretentii prea mari .. insa e ok casca .. viziera sa sgarit doar din neatentie .. se aburea destul de repede . .da daca o tineai putin deschisa scapai repede .. incearca si la az-scorpio.. daca esti din buc sau ai drum ..au un magazin unde sunt numai reduceri .. numai bine si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dsorinmihail Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 (editat) incearca un agv la paulasbike pe str timpului nr 30, aproape de intersevtie cu str popa nan. desii parerea mea mai pui ceva si iei un nolan sau un caberg. ai si airoh , dar din auzite cica vajaie la viteze mari, repet din auzite, ah acu vad , esti din focsani, scuze. eu vb de bucuresti. corect baga ochiu la www.louis.de. si apoi cauti pe cineva cu masura ta(ai acolo si tabel cu ce maura iti vine in functie de circumferinta bostanului), apoi dai o fuga pina in ploiesti si o comanzi pa paulasbike. iti vine in 15zile lucratoare si o ridici tot de la ei de la mag. te anunta ei. pretul este cel din catalog fix ,fix. merita Editat Septembrie 13, 2008 de dsorinmihail Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealer Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Depinde ce marime porti.Am pe stoc NOLAN,UVEX,AIROH,IXS.0720666609-CIPRIAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darkr1d3r Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 http://fanbazar.com/product_info.php/manuf...776/language/en arunca un ochi aici casca e la 180 ron si e nitro noua in cutie dar problema ca e cam departe de tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 Merci mult de sfaturi; casca nitro am mai spus nu o vreau simpla vreau sa aiba un colorit mai frumos ceva cum e lazer katana sau asemanator.O sa ma mai documentez si eu da am auzit de neste casti care incep cu M nu mai stiu exact denumirea k deabea m-am trezit din somn da kre mi-au placut f mult la design Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Marushin spala-te pe ochi ca iti revii, si scrie normal nu cu prescurtari de Mirc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Septembrie 13, 2008 Autor Share Postat Septembrie 13, 2008 Marushin spala-te pe ochi ca iti revii, si scrie normal nu cu prescurtari de Mirc. Gata scuze ai dreptate marushin ce stiti de aceste casti sunt bune de ceva am auzit ca si ele vajaie.Voi ce casti aveti si sunte-ti multumiti de ele nu vorbesc de chinezarii la 50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 13, 2008 Share Postat Septembrie 13, 2008 Gata scuze ai dreptate marushin ce stiti de aceste casti sunt bune de ceva am auzit ca si ele vajaie.Voi ce casti aveti si sunte-ti multumiti de ele nu vorbesc de chinezarii la 50 ron Eu am GREX 3/4. Este destul de buna.Incepe sa vajaie pe la 80,90km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rieju matrix Postat Septembrie 15, 2008 Autor Share Postat Septembrie 15, 2008 nici o idee mai astept informatiii am vazut ca Razvan-dida ipsmenu.register( "post-member-1464063", '', 'popmenubutton-new', 'popmenubutton-new-out' ); (topic cumpar casca speed)si-a luat o casca misto da nu stiu nimic despre ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) Este Marushin 777 NX Tiger http://www.marushin-helmets.co.uk/marushin_tiger.htm Pret 120-140 euro nu sunt sigur. Editat Septembrie 15, 2008 de brick23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_mguti Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 scuze de offtopic dar cu cat vinzi iphonul ?? ....am un nokia n73 la schimb rasp aici sau pe PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate