Sari la conținut

Cel Mai Important Accesoriu Casca


rieju matrix
 Share

Postări Recomandate

Din nefericire prima mea casca a fost una de la First Bike (pt k nu am gasit masura mea in tot orasu si a fost singura kre mi-a venit :laugh: pana sa lasat captuseala si aku imi e mare)si as vrea sa imi iau o casca buna care sa nu vajaie de la 50 in sus k asta ma disperat .Ma intereseaza fff mult designu si desigur banii pana in 650 RON max.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu o am pe asta http://www.louis.de/_10de6b7bc630e4e13e93d...artnr_gr=203092 si e ok.

Lazer katana cica e destul de reusita. eu nu am incercat-o asa ca las pe altii sa isi spuna o parere pertinenta

E frumusica da nu e genu meu.Eu caut ceva cu o forma mai deosebita mai aerodinamica .Dak vrea cineva o casca first bike o vand am dat 240 Ron pe ea e aproape noua f potin folosita nu e zgariata o dau in 150 ron sau la schimb pe alta plus dif :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E frumusica da nu e genu meu.Eu caut ceva cu o forma mai deosebita mai aerodinamica .Dak vrea cineva o casca first bike o vand am dat 240 Ron pe ea e aproape noua f potin folosita nu e zgariata o dau in 150 ron sau la schimb pe alta plus dif :)

 

 

lazer katana lz6 am avut eu .. e ok nu poti avea pretentii prea mari .. insa e ok casca .. viziera sa sgarit doar din neatentie .. se aburea destul de repede . .da daca o tineai putin deschisa scapai repede .. :) incearca si la az-scorpio.. daca esti din buc sau ai drum ..au un magazin unde sunt numai reduceri .. :laugh:

 

numai bine si asfalt uscat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

incearca un agv la paulasbike pe str timpului nr 30, aproape de intersevtie cu str popa nan. desii parerea mea mai pui ceva si iei un nolan sau un caberg. ai si airoh , dar din auzite cica vajaie la viteze mari, repet din auzite, ah acu vad , esti din focsani, scuze. eu vb de bucuresti. corect baga ochiu la www.louis.de. si apoi cauti pe cineva cu masura ta(ai acolo si tabel cu ce maura iti vine in functie de circumferinta bostanului), apoi dai o fuga pina in ploiesti si o comanzi pa paulasbike. iti vine in 15zile lucratoare si o ridici tot de la ei de la mag. te anunta ei. pretul este cel din catalog fix ,fix. merita

Editat de dsorinmihail
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merci mult de sfaturi; casca nitro am mai spus nu o vreau simpla vreau sa aiba un colorit mai frumos ceva cum e lazer katana sau asemanator.O sa ma mai documentez si eu da am auzit de neste casti care incep cu M nu mai stiu exact denumirea k deabea m-am trezit din somn da kre mi-au placut f mult la design

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Marushin :laugh: spala-te pe ochi ca iti revii, si scrie normal nu cu prescurtari de Mirc.

Gata scuze :) ai dreptate marushin ce stiti de aceste casti sunt bune de ceva am auzit ca si ele vajaie.Voi ce casti aveti si sunte-ti multumiti de ele nu vorbesc de chinezarii la 50 ron :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gata scuze :) ai dreptate marushin ce stiti de aceste casti sunt bune de ceva am auzit ca si ele vajaie.Voi ce casti aveti si sunte-ti multumiti de ele nu vorbesc de chinezarii la 50 ron :laugh:

Eu am GREX 3/4.

Este destul de buna.Incepe sa vajaie pe la 80,90km/h

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...