UnderTaker Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 As dori sa stiu daca se poate si ce implica adaptarea unui demaror la un Nipru. As vrea sa scap de kick-start si din cate imi dau eu seama, pentru a adapta demarorul trebuie facute si modificari la rapoartele cutiei. Astept pareri avizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 s-a mai discutat si paradiscutat subiectul asta... numai eu imi aduc aminte ca am postat idei/pareri/impresii in vreo 3 topicuri..... chiar nu functioneaza functia aia de cautare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 5, 2005 Share Postat Septembrie 5, 2005 s-a mai discutat si paradiscutat subiectul asta...numai eu imi aduc aminte ca am postat idei/pareri/impresii in vreo 3 topicuri..... chiar nu functioneaza functia aia de cautare? 237419[/snapback] Vezi ca nu ai citi cu atentie omul vrea sa-si puna GVu si priza de putere nu vezi ca-si modifica rapoartele in cutie ca sa-si puna demaror ce pretentii ai la cautare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 (editat) sa-si puna daca vrea, e cineva in targ care are un grup de MT 16 de vanzare, poate-l vrea si p'ala.... ei, hai sa nu-l luam tare pe om.... dar, totusi, cu putina bunavointa se pot gasi f multe lucruri interesante pe forum.... Editat Septembrie 6, 2005 de draku Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 te duci la Ural Moto si te rezolva ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 te duci la Ural Moto si te rezolva ei... 239315[/snapback] Am vazut asta nou de 750 suna bine si atat iar electromotorul e mai mare ca la VW meu care invarte 1600cc nu 750cc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gornicc Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 vorbeste cu kerosen ca el are un nipru modificat si stie despre ce e vorba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 buei, gornicc, esti dragutz ca-mi faci reclama aiacea pe forum! nu uitatzi cea mai importanta problema de care te loveshti dupa ce tzi-ai pus demaror la nepru: CINE MAI DA LA PEDALA ?!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 11, 2005 Share Postat Septembrie 11, 2005 simplu de explicat, greu de facut deci se scoate volanta se dantureaza(dupa bendix) apoi se sparge cat sa cupleze bendixul carcasa de bloc motor (acolo la ambreiaj) si apoi prinderea demarorului pe motor P.S. atentie ce demaror pui , ma refer la sensul de rotatie am vazut asa ceva si functiona f bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate