Admin Smokey Postat Septembrie 6, 2005 Admin Share Postat Septembrie 6, 2005 Weekendul trecut am tras o tura la Poiana Marului, pe traseul Timisoara - Lugos - Caransebes - Otelul Rosu - Poaina Marului. Pentru cine nu stie zona, acolo e un lac de acumulare, altitudine aprox 650m, aer curat, cabanute si pensiuni. Noi am fost cu cortul La plecarea din Timisoara Pe baraj Tot acolo, baietii astia inca au sechele cu fotografiatul interzis, se pare ca n-au auzit de google earth Aval Seara la foc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Septembrie 6, 2005 Autor Admin Share Postat Septembrie 6, 2005 A doua zi dimineata... Nevasta: cum o cresti, asa o ai a sters frumos motorul de roua O plimbara pana la lac Ce mai poti gasi pe fundul unui lac de munte.... Lacul... un pic cam secat (sau in forma normala, dupa inundatii) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa excursia. Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si nevasta E crescuta corespunzator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 E superba zona, am fost acolo in august. Deh, e bine sa ai socrii in zona aia. Acum 2 ani am sta o luna acolo cu motorul si m-am plimbat de mi-au sarit capacele pe o raza de 150 km in jurul Caransebesului. La anul vreu sa ajung si pe Tarcu cu motoru asa ca poate vb si ne intalnim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Inca odata imi sustin ideea ca avem ce vedea in tara asta... Poate o sa ajung si eu pe acolo... La anul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bubba Postat Octombrie 11, 2011 Share Postat Octombrie 11, 2011 E superba zona, am fost acolo in august. Deh, e bine sa ai socrii in zona aia. Acum 2 ani am sta o luna acolo cu motorul si m-am plimbat de mi-au sarit capacele pe o raza de 150 gfngd E superba zona, am fost acolo in august. Deh, e bine sa ai socrii in zona aia. Acum 2 ani am sta o luna acolo cu motorul si m-am plimbat de mi-au sarit capacele pe o raza jbo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate