Alex_16 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) Vreau sa-mi schimb rolele, ca s-au uzat. Am fost la un magazin de specialitate si omul m-a intrebat ce gramaj si ce dimensiuni au rolele mele? Nu am stiut sa raspund. Am cautat pe google si n-am gasit... Stie cineva? Vreau sa-i pun role stock...nu penntru viteza sau demaraj... daca stiti ce dimensiuni si ce gramaj au alea din fabrica v-as fi recunoscator! Modelul e mc3 si e din 2000. Editat Septembrie 17, 2008 de Alex_16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 vezi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 vezi aici Multumesc! Inca ceva: acum ceva timp am desfacut capacul de la transmisie ca sa-l vopsesc. Dupa ce l-amd at jos, m-am uitat pe la transmisie si am tras de ele sa vad daca au joc. Si am descoperit ca fulia din dreapta are un joc cu tot cu ax si cu ambreiaj. Se misca cu totul. Asa trebuie sa aibe? Sau s-a bulit ceva de pe acolo? Scuterul trage bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 da..este o buba. Ori rulmentul este stricat ori semeringul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 da..este o buba.Ori rulmentul este stricat ori semeringul. aaa...nasol. O sa-l desfac sa ma uit. Ar costa mult un rulment nou ? simeringul stiu ca este ieftin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Semering costa vreo 10lei.Vezi mai multe pe easyparts.nl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xxm Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 daca jocul ambreajului este rotativ, atunci e ceva normal, daca jocul e stanga-dreapta,sus-jos, atunci trebuie schimbati rulmentii(vezi la magazine de specialitate ca sunt mai ieftine decat la orice magazin moto sau pe net, tot acolo gasesti, de obicei, si semeringuri) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan-dida Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) care sunt cele mai potrivite role pt un scuter aprilia sr50 Ditech (pe injectie) din 2000 ? .... din lista site-ului ? ... http://www.beedspeed.com/html-pages/variat...ights-chart.htm Editat Septembrie 17, 2008 de Razvan-dida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctlnext Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 care sunt cele mai potrivite role pt un scuter aprilia sr50 Ditech (pe injectie) din 2000 ? .... din lista site-ului ? ... http://www.beedspeed.com/html-pages/variat...ights-chart.htm Daca citesti o sa vezi care sunt cele mai potrivite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate