Sari la conținut

ctlnext

Membru
  • Număr conținut

    73
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    Yamaha Fz6s, Bmw R1200rt

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia Pegaso 650, Suzuki gsx600f.

Vizitatori Recenți Profil

558 citiri profil

ctlnext's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Va salut! Poate sa mai puna cineva manualul de service pe care l-a pus Adrian? Nu se mai poate descarca de pe linkul dat de el. Va multumesc anticipat!
  2. Va salut! Ma puteti ajuta cu un manual de service pentru R1200RT. Ideal ar fi pentru modelul 2010-2013, daca nu se gaseste pe nicaieri, macar pentru varianta anterioara 2005-2009. A aparut la un moment dat in mai 2019 pe forum, dar fiind prind transfer.ro a expirat sesiunea demult si nu se mai poate downloada acum. Va multumesc anticipat!
  3. Poti sa-l vopsesti linistit. Orice vopsea rezista pe acel cadru. Trebuie avut grija la vopsire sa matuiesti bine cadrul, ca sa faci aderenta mecanica (sa nu se cojeasca).
  4. Pinionul de atac este 100 de lei la remusmoto, da vezi ca si in configuratia pe care o ai acum, nu ar trebui sa vibreze. Vezi sa nu fie de la altceva.
  5. Saua se potriveste fara probleme de la s1 la s2 si invers, iar VIN-ul il poti verifica la http://vindecoder.eu/yamaha
  6. Acum este asa cum vine din fabrica, se aprinde faza scurta pe unul faza lunga pe celalalt. Se poate modifica sa se aprinda amandoua si pe halogen nu numai pe xenon, avand in vedere ca pe faza lunga este bec h4(pe care ai de fapt 2 faze), ai putea sa dai flash-uri si sa ai si ambele faruri aprinse Alternatorul nu incarca suficient, omori bateria.
  7. Belbody, numarul de telefon 961 nu mai este valabil din 2005. Unicul numar pentru orice fel de urgenta este 112
  8. Eu mergeam tot timpul cu turatia pe display ca nu o vedeam neam pe turometru E model 2008, cel 2006 nu are abs :)si il pastrez inca. Ma bucur ca ai scapat cu inmatricularea. PS: ai trecut miercuri prin cartierul tei ? Daca ai fost, inseamna ca ne-am si salutat , iar cu berea, ne intalnim noi intr-o zi sa o dovedim.
  9. Asa oscileaza la toate relantiul, deci poti sta linistit.
  10. Am avut un fz6s iar acum am un s2 si la ambele ambreiajul este mai tare. La s i-am curatat camasa si tot la fel mergea.
  11. Amandoua erau de 35w. Alternatorul este in parametri, verificat la service-ul lui Caesar de pe forum saptamana trecuta, releul de incarcare functioneaza perfect. Dupa ce am scos xenonul... alta viata . Verificat la 5000 de turatii, cum este si corect de altfel cu ambele faze pornite, iar valoarea de incarcare era in jur de 12.7V, adica nul. Cu halogen incarca 14.1V cu ambele faze pornite.
  12. Ieri mi-am scos xenoanele de pe moto pentru ca mai aveam putin si distrugeam a doua baterie. Nu incarca suficient alternatorul daca puneti xenoane.
  13. Se pot modifica si iti pui faza scurta pe ambele faruri www.fz6-forum.com/forum/fz6-mods/3993-head-light-mod.html . A mea arata asa cu faza scurta Incearca sa schimbi bujiile si eventual sa imprumuti niste fise de la cineva, ca sa faci o proba.
×
×
  • Creează nouă...